Tiikerililjan kiitokset

Useamman viikon pohdinnan jälkeen on aika kohdata tosiasiat ja kertoa niistä teillekin. Tuleva syksyni on niin kiireinen, että bloggaamiselle tuskin jää aikaa riittävästi.

Olen päättänyt jättää tämän blogini nyt vähemmälle ja keskittyä opiskeluun. Saatan silloin tällöin vielä muutaman jutun kirjoittaa. Kuka tietää, vaikka aikaa löytyisi jossain kohtaa enemmänkin. En halua kuitenkaan väsyttää itseäni liikaa, joten en aio ottaa bloggaamisesta stressiä. Kirjoittelu jääköön, jollei jotain todella puhuttelevaa ilmaannu elämääni.

Jään kaipaamaan niitä hyviä keskusteluita, joita olen teidän kanssa käynyt. Kaipaan myös sitä, kun on kirjoittanut hyvän jutun ja on siitä ylpeä tai sitä, kun odottaa malttamattomana päästääkseen kotiin kirjoittamaan päivän ajatukset. Kenties olen onnistunut jopa herättämään ajatuksia tai piristänyt jonkun lukijan päivää. Niin monesti olen näiden viimeisten kuukausien aikana käynyt jännittyneenä kurkkaamassa, josko jutustani on tykätty tai kommentoitu. Monia tunteja olen viettänyt lukien teidän muiden blogeja ja ihastellut sitä taidokkuutta, jolla ne on kirjoitettu. Varmasti aion niitä jatkossakin lukea ja ehkäpä kommenteilla muistaa teitä.

Tästä lyhyehköstä ajasta bloggaajana jää minulle hyvät muistot. Olen saanut kirjoitettua mielestäni tärkeistä aiheista, mutta myös pienistä arjen hetkistä. Niitä voin sitten lukea, kun haluan muistella omia ajatuksiani ja hymähdellä pöhköille jutuilleni. En aio niitä ainakaan vielä poistaa, joten halukkailla on edelleen mahdollisuus kurkata, mitä ajattelin vaikkapa muutama kuukausi sitten.

Lopuksi haluaisin toivoa jokaiselle elämääni seuranneelle mukavaa syksyä! Toivottavasti kuulemme toisistamme vielä elämäni antaessa hiukan enemmän aikaa bloggaamiselle.

Tiikerililja kiittää <3

suhteet oma-elama hyva-olo hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *