Vauvakuumetta

Heippa kaikille ja lämpimästi tervetuloa lukemaan blogiani! Ajattelin tässä ensimmäisessä postauksessa kertoa hieman itsestäni. En ole aiemmin blogannut, joten pahoittelut jos teksti on ajoittain vaikeasti luettavaa.

Kirjoitan blogia a) itseäni varten. Että voin kirjoittaa ajatuksia ja tuntemuksiani ylös. b) Mulla ei omassa lähipiirissä ole ketään vauvakuumeilijaa / perheellistä, joten toivon tätä kautta saavani vaihtaa kokemuksia ja lukea myös muiden ajatuksia!

Olen kaksi (2) vuotta vauvakuumeillut,  lukenut tänä aikana sadoittain vauva-/perheblogeja, ahminut tietoja raskaudesta, synnytyksestä, vauva- ja taaperoarjesta. Iloinnut ystävien ja sukulaisten perheenlisäyksestä, toivonut, odottanut ja kaivannut että itsellekkin se tulisi ajankohtaiseksi.

Olemme aviomieheni kanssa olleet yhdessä nelisen vuotta, tänä kesänä (vai onko se jo viime kesä?) juhlittiin meidän häitä <3. Minä opiskelin vielä vuosi sitten, ja olin ehdottomasti päättänyt että käyn koulun loppuun, ennen kuin vauvoja saisi tulla. Halusin myös olla edes hetken työelämässä kartuttamassa pesämunaa ja saamassa työkokemusta omalta alalta. Niin kovasti kuin lapsia toivoin ja halusin, halusin myös toimia järkevästi ja realistisesti. Niin että vauvalla olisi parhaat mahdolliset lähtökohdat, mitä pystymme tarjoamaan. Mm. näistä syistä teimme mieheni kanssa yhteisen päätöksen, että lopettaisimme ehkäisyn häiden jälkeen ja näin myös teimme.

Vitsi miten jännittäviä ekat viikot ehkäisyn lopettamisen jälkeen olivatkaan! Koko aika ajattelin, että on todella epätodennäköistä että tärppäisi heti ekalla kierrolla. Tai edes seuraavalla. Silti salaa toivoin ja kovasti odotin, että kuukautiset jäisivät tulematta. No, tulivathan ne. Olin aika pettynyt ja harmistunut, vaikka olin sitä osannutkin odottaa. Vaikka kuinka hyvin tietää, että yrittäessä voi mennä useita kuukausia, ja kävisikin maailman ihanin asia ja tulisi raskaaksi, on ekat kuukaudet plussaamisen jälkeen yhtä jännitystä siitä, tuleeko keskenmeno tai meneekö kaikki muuten hyvin.

Silti sitä niin kovasti toivoo ja odottaa, että haluaisi nythetimieluiteneilen olla raskaana!

Tällä hetkellä siis yritämme vauvaa. 🙂

suhteet ystavat-ja-perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (4)
  1. Voimia ja tsemppiä ja tervetuloa! Minusta just sellaiset ”itselle kirjoitetut” tekstit on usein parhaimpia, aidoimpia ja kiinnostavimpia. 

    1. Kiitos paljon! Ja olen samaa mieltä, on kiinnostavaa lukea aitoja asioita oikeasta elämästä!

  2. Tsemppiä! 🙂

    Yritä olla ottamatta liikaa paineita yrittämisestä tai tulevasta odotuksesta. Tiedän, että se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta silloin jää tilaa myös elämästä ja odotuksesta nauttimiselle. 🙂

    1. Kiitos tsempeistä! Olet juurikin oikeassa ja yritän parhaani mukaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *