Ostettu mielenrauha

Ehdin tässä jo huolestua. Pienokainen täyttää ensi viikolla vasta 6 kk ja olenko taas raskaana. Ei , en halua vielä, oli ajatukseni. Kaikki oireet osoitti siihen suuntaan. En kestä mitään hajuja, on ihmeellisiä mielitekoja, olen niin äärettömän väsynyt ja kuukautisiakaan ei ole ollut toukokuun jälkeen. En yhtään muista miten oli edellisen synnytyksen jälkeen kun oli samat minipillerit käytössä. Niin en ole muistanut niitä pillereitäkään ihan säännölisesti ottaa, aina samaan aikaan. Pähkäilin asia pari päivää. Mutta saahan mielenrauhan kun tekee raskaustestin. Kävin eilen apteekissa ja odotin sitten tähän aamuun sen testin kanssa. Se 5 minuuttia oli pitkä aika odottaa vastausta. En edes ollut ihan varma kumpaa vastausta toivon. Niin ja siinä se sitten on.

liiliad_ja_muud_018.jpg

Ja sitten huokaisin helpotuksesta. Se olikin eka kerta kun toivoin testin olevan negatiivinen. Niin mielenrauha maksoi tälläkeraa ainoastaan 6 euroa. Jos sen saisi aina niin edullisesti.

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Se on muuten jännä tunne, kuinka haluaa testin näyttävän negatiivista, mutta silti salaa toivoo samaan aikaan jotain ihan muuta. Se pieni pettymys jää aina sen negatiivisen testin jälkeen. Eikä siinä yleensä ole järjen hiventäkään. 😀 Mielenrauha on kuitenkin hieno juttu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *