Hitaasti, mutta varmasti

Kaksi viikkoa vierähtänyt etten ole tänne kirjoitellut. Joskus vaan päivät menee nopeaa kun puuhailee kaiken laista. Saimme miehen kanssa jopa hetkisen kahden keskeistä aikaa ja kävimme ravintolassa syömässä hyvää ruokaa ja nautimme toistemme seurasta.. Taas jaksaa pyörittää arkea, kun sai edes hetkiseksi aikaa hengähtää =) 

Mutta nyt tähän treeni asiaan edelleen olen pysynyt 5-päivänä treenaamisessa ja nyt tällä viikolla kiinnitin huomiota että tulee joka kerta 30min täyteen. Ensin yleensä teen kahvakuula ohjelman tai muun lihaskunto treenin ja sitten loppuajan vedän crosstrainerilla. Voin sanoa että hiki on ja pakko myöntää sen tuntuvan hyvältä ja treenaamiseen olen jäänyt koukkuun. Nykyään tulee itselle huono omatunto jos en ole treenannu silloin kun olen ajatellut (lapset joskus keskeyttävät treenin tai muu meno). Ennen ei ole omatunto kolkuttanut päinvastoin olen ollut vain tyytyväinen kun jotain muuta on tullut ja olen saanut tekosyyn olla treenaamatta.

Kuntoilu on nyt harrastukseni ja hyvä niin, jotenkin sen vaan saa omaan päivärytmiinsä sovitettua kun sitä oikeen haluaa, mielipiteeni on muuttunut senkin asian kohdalla etteikö kuka tahansa pystyisi sovittamaan kuntoilua omaan päiväänsä. Ei tarvitse edes kotoa lähteä pois kotonakin voi treenata erilaisia lajeja.

Tällä hetkellä vaaka näyttää 72,1kg en nyt ole aivan tyytyväinen painonpudotus vauhtiin, mutta ilmeisesti hitaasti ja varmasti mennään. Heinäkuun puolessa välissä olisi isot sukujuhlat ja olisi kiva saada painoa pois että yksi tietty mekko tuolta vaatekaapista mahtuisi päälle, mutta se tarkoittaa sitä että treeni, treeniä, ja ttreeniä. Ajatus olisi myös että 30min treenin sijasta rupeaisin nyt treenaamaan 45min yhteensä katotaan tuleeko onnistumaan, mutta minimi on 30min viitenä päivänä viikossa. 

 

 

hyvinvointi terveys liikunta hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *