Miehen ”aika on kallista”

Uskon, että jokaisella ihmisellä on jokin niinsanotusti intohimon kohde. Tai useampia. Harvoin blogeissa esitellään miesten intohimoja, joita varmasti on, vähintään yhtä paljon kuin naisilla.

Omalla miehelläni on kaksi asiaa.

(Pysähdyin miettimään ja itseasiassa näitä asioita ihan jumalattomasti enemmän! What?! Myöhemmin postausta näistä vaikka lisää..)

Nyt siis listaan pääsi kaksi kalleinta asiaa. Kello ja auto.

Vuosien haaveilun jälkeen hän sai lahjaksi (vuorostaan minulta) ”unelmiensa kellon”.

klo1.jpg

klo2.jpg

TAG Heur Aquaracer Day Date Chronograph

Mutta hieno se on, ei siitä pääse mihinkään.

Eikä se, että pelkkä kello maksaisi, mutta kun kyseinen tiuku lataa itsensä liikkeestä, tarvitsee se (tottakai) vapaapäiville kellonpyörittäjän, joka myös TAG Heur Double Watchwinder nimellä tunnetaan. Laitteesta olisi ollut myös yhden kellon versio, mutta totesin, että jos joskus hänellä on toinenkin kyseisen merkin kello, on parempi hommata suoraan tuo versio.

Tämä masiina olisi ollut huomattavasti helpompi kaiketi hommata jostain ulkomailta, mutta kun laite piti saada asap ja vielä Suomeen, jossa ei muutama vuosi sitten ollut TAG Heurin myymälää (Onko nykyään? En tiedä..), jouduin turvautumaan puhelahjoihin. Näiden hommaaminen ei silloin ollut ihan ”kävelen kauppaan ja ostan”-meinigillä. Noin puoli vuotta odotusta ja pyörittäjä seisoi työpöydällä.

klo3.jpg

Hauskinta tässä hankinnassa oli se, että itse en ole kellojen suhteen mikään merkkihullu. Ne ovat minulle enempi asuste fiilispohjalta, joten niissäkin minun kohdallani pätee se, että jos se miellyttää silmää, aivan sama mitä maksaa. Kallein kelloni taitaa olla tällä hetkellä joku Guessin alelaarista ostettu about 100€ kello. Halvin taas 15€ ja muutama siltä väliltä.

Mutta kuten sanottu, jokaiselle suotakoon se onni, että saa itse päättää missä asioissa haluaa fiilistellä ja millä tasolla.

Se muodissa onkin niin hauskaa, sillä aina sille ei voi määrittää hintaa tai hakata kiveen kohdetta..Sen määrittää ihminen itse.

muoti trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *