Viikonloppu

Viimeviikonloppuhan meni ihan hienosti. Vierailin Tampereella tapahtumassa nimeltä Tracon. Toimin siellä mm, järjestyksenvalvojana. Täytyy kyllä antaa pointsit Tampereen mökkikylä Härmälästä 3 ihmistä yöpyi ihan 25€ yhden yön yhteensä.. Mökki oli pieni mutta lämmin.. Palveli joka tapauksessa tarkoitustaan, nukkumaanhan sinne vain mentiin. Tosiaan Traconista menimme lauantaina jyväskylästä- tampereelle, kävelin työntekijä ovesta sisään ja esimiehen ovella kohtasin sen saman Elffin, jonka kanssa viimevuonna vietin koko traconin kävellen ympäri tamperetaloa epäröin ehkä ensin onkohan se sama tyyppi?, mutta jep siitä wood-elf dragon-riderista ei voi erehtyä x) en ehkä sanonut suoraan sitä mitä ajattelin. Tapahtumassa oli paljon nörttejä, työtä jolla oli tarkoitus, ja loistava hlökunnalle tarjottava muonitus. Pihalla oli mahdollisuus harrastaa bofferointia (eli lyökaveria jeesusteippi miekalla) tai ammu jousella.Olisi voinut olla hauskaa mut ei sattunut maihareita mukaan. En voi valitettavasti kertoa enempää tuosta työkeikasta. Muuten suosittelen myös Tampereella vierailevia käymään skylift moro baarissa tampereen korkeimman rakennuksen huipulla oleva baari, on aika Korkeatasoinen paikka. Literally* Kokemus on sen arvoinen. Sieltä saa myös aamu kaakaot.

https://www.raflaamo.fi/fi/tampere/moro-sky-bar

 

Su-ma oli kuumottava aikaväli nukuin ehkä 6 tuntia tuona yönä sillä palasin tampereelta ja työt alkoivat 7.30, eipä siinä olen melko hyvässä hapessa 6den tunnin unilla. Nukun usein vähillä unilla, epäilen etten kykene tuottamaan melatoniinia tarpeeksi, (melatoniini on kehon tuottamaa vitamiinia, joka aiheuttaa väsymyksen https://fi.wikipedia.org/wiki/Melatoniinia, itse ostan sitä kaupasta).

Mh mietit miksi se on kuumottavaa? Siksi vain, että nukahdanko ajoissa.

Ehkä aloitin myös pc pelaamisen.. Yleensä overwatchia tai ffxiv onlinea. eh heh, sain ensimmäistä kertaa ikinä muutaman pelikaverinkin omasta kaveripiiristä, ei enää ole solo pelaamista liikaa, samalla sitä sitten pakko sosialisoituu. Tein siis itselleni discord accontin, sillä se on miljoonasti parempi kuin joku helevetin sky-pee….. Groupissa on kivempaa, kun ei tarvitse miettiä et voiko random tiimipelaajiin luottaa. Ei ehkä paras harrastus, mutta ei minulla ole työpäivän jälkeen intoa lähteä minnekkään muuten, kuin pakollisesti ruokakauppaan ja jotain todella helppoa pannuun tai uuniin, tuntuu typerälle kokata vain itselleen.. Viikonloppuna sitten loppuukin tekosyyt ja on aika nähdä kavereita. Nyt tulevana viikonloppuna onkin suunnitelmissa lähteä katsomaan fallouttia kaverille ja siitä sitten Toisen ystävän luokse ihan vain kyläilemään.

Olisi varmaan ihan jees käydä myös katsomassa isovanhempia.

 

 

 

 

 

 

hyvinvointi mieli hyva-olo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *