Luvan kanssa vieraissa

TV-sarjauutuus onkin varmaan jo bongattu, mutta kyseessähän on siis Nelosella / Livillä nähtävä Vieraissa -sarja. Sarja alkaa itse asiassa tasan kahden viikon päästä, maaliskuun 11. Nelosen omilla sivuilla sarjaa kuvaillaan näin: Pitäisikö jäädä yhteen vai erota? Mitä jos olisikin hetken vapaa ja lähtisi aivan toisen ihmisen matkaan – voisiko se pelastaa oman parisuhteen? Uudessa Vieraissa-sarjassa pariskunnat ovat ajautuneet ongelmiin ja ovat valmiita tarttumaan itselleen kovaan haasteeseen pelastaakseen parisuhteensa. Pariskunnat jättävät hetkeksi puolisonsa, yhteisen kodin velvollisuudet ja muuttavat asumaan uuteen yhteiseen kotiin heille täysin vieraan ihmisen kanssa. Kotimainen sarja.”

Ehkä kukkahattuni kiristää, mutta en ymmärrä tätä tv-konseptia. Samaan ”en ymmärrä” -sarjaan menee myös Temptation ja Love Islandit, vaikka kyllähän ne varmaan toimii sinä perimmäisenä tarkoituksenaan, eli kohuja, keskusteluja ja klikkiotsikoita. Helppohan se on tietysti näin sinkkuna huudella, mutta huutelen silti. Jos oma parisuhde on paska, niin mitä se vieraissa käyminen tuo siihen lisää?

Ellei uusi tuttavuus satu olemaan joku parisuhdeterapeutti, jonka kanssa voisi syvällisesti ruotia vanhan suhteen ongelmia, niin tuohan jättää vain kaksi vaihtoehtoa. 

1. huomaat, että oman kumppanisi tapa jättää kahvikuppi likaisena kirjahyllyyn on hyvin pientä verrattuna tämän uuden tyypin ärsyttäviin tapoihin.

2. huomaat, että ruoho todellakin on vihreämpää aidan takana, uusi tuttavuus huomioi enemmän, keskustelut on mielenkiintoisempia ja tyyppi on kaikin puolin edellistä parempi.

Jälkimmäinenkin mielikuva syntyy useimmiten vain siitä uutuudenviehätyksestä. Totta kai täysin uusi tyyppi on mielenkiintoisempi, kuin se sama, jota on katsellut jo vuosia ja tietää siitä kaiken. Uudella tyypillä on aina uudet ajatukset, uudet toiveet ja uudet haaveet. Lisäksi tavatessaan uuden tyypin ihminen yleensä pyrkii antamaan itsestään hyvän ensivaikutelman. Loppupeleissä uudessakin suhteessa on ne ihan samat velvollisuudet. Pitää maksaa laskuja, siivota, viedä roskia ja käydä kaupassa. 

Kuvahaun tulos haulle johnny depp quotes

Oon hyvin pitkään noudattanut Johnnyn neuvoa. Jos nykyisessä suhteessa on kaikki hyvin, ei ole mitään syytä pettää, edes alkoholin avustuksella. Uskon myös siihen, että jos oikeasti rakastaa kumppaniaan, ei ihastu palavasti muihin. Ei siihen ole silloin mitään tarvetta. Kannatan muutenkin rehellisyyttä ja vastuunkantoa suhteessa. Jokaisella ihmisellä pitäisi olla sen verran järkeä päässä, että lopettaa suhteen ennen kuin vaihtaa seuraavaan. Valitettavasti näin ei aina ole, vaan aina löytyy niitä tyyppejä, jotka pitävät varalla viittä ihmistä tai pyörittävät kaikkia kerralla ja pettävät aina tilaisuuden tullen.

Kommentit (1)
  1. bodilybycloud
    2.3.2019, 11:36

    Moikka!
    Hyvä tuo Deppin ajatus. Itsekkin olen mennyt samalla mentaliteetilla eteenpäin.
    En olekkaan kuullut tuosta sarjasta. Täytyypä laittaa katselulistalle. Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *