Nettitreffien herrasmiehet

”Njam mikä kaunotar 🙂 Et kai suutu jos kysyn ootko posliini 😉 ”

”Haluaisin tunkea suhun jotain 30 senttistä ja paksua… takaapäin…”

”Uuh mikä kissa 😉 Tässä olis 27v/180cm/88kg seikkailunhaluinen ja varattu jääkiekkoilija…”

”Saisko sun rintojen väliin tulla?”

…ja niin edelleen.

MISSÄ HELVETISSÄ NE NORMAALIT MIEHET OVAT?!

No okei, on siellä ainakin yksi sellainen. Oon kuluttanut sairaslomaani laittelemalla sille muutamia viestejä. Pakko kyllä hämmästellä, että mikä mies ihan rehellisesti luulee, että joku noista neljästä lainauksesta olisi hyvä keskustelun avausrepliikki? Meneekö ne baarissakin naisen luo, koputtaa olkapäähän ja kysyy, että voinko laueta neidin rintojen väliin?

Ja toisena tuo ”Olen varattu mies, harrasta villiä seksiä kanssani.”
Ehkä se toimii joillekin naisille, mutta minulle ei. Jos aloittaa suhteen toisena naisena ja jossain vaiheessa päätyy ensimmäiseksi naiseksi, on melko varmaa, että miehen takataskusta saattaa löytyä kymmenen muutakin naista. Mä olen aina ollut sitä mieltä, että parisuhteen avainasia on uskollisuus. Jos homma ei toimi, niin eroa ensin, vaihda sänkyä vasta sitten. Pettäminen ei koskaan tunnu kivalta.

Pitäisiköhän ottaa baariin viivotin mukaan ja mennä kysymään jokaiselta mieheltä, että kuinka pitkä sulla on erektiossa?

Kommentit (4)
 1. Epätoivoinen Eki
  21.9.2018, 22:43

  Jos kyse on Tinderistä ja tulee vain tuollaisia kommentteja niin…

  a) kannattaa miettiä että ketä miehistä valitsee pyyhkäisemällä matchin
  b) kannattaa miettiä millaisia miehiä houkuttelee kuvillaan tai millaisen kuvan antaa itsestään ja seuranhaun tarkoituksesta

  Mutta toki yleistä ”nettideitin herrasmiehet” ja minäkin yleistän että ”nettideitin yksinkertaiset horot”.

  Ehkä sovitte toisillenne kun matchi niistä löytyy?

  1. Tinderiä en harrasta, koska en usko sieltä poikivan mitään fiksua. Se tuntuu olevan ihmisille enemmänkin paikka testata omaa markkina-arvoa, ei ts. kuinka monta matchia saa. Eikä ollut myöskään Suomi24, jos se oli seuraava arvaus.

   Jotenkin koomista, että kun kertoo saaneensa enimmäkseen niitä törppöjä kommentteja, niin sitten oletetaan, että se johtuu kuvista tai siitä, että antaisi itsestään jotenkin ”horon” kuvan, että kaikki kelpaa. Tällä vartalolla ei tosiaankaan oteta mitään seksiposeja tai ”uuh kato mun tissejä” -kuvia 😀 Jos myös kuka tahansa peniksellä varustettu kaveri kelpaisi, en olisi enää sinkku. Mutta saat toki yleistää aivan vapaasti.

   Omat kokemukseni nettideiteistä on pelkästään huonoja, joista 90% on juurikin noita limaisia viestejä.

 2. Välillä tosiaan tuntuu että kaikki miehet on juuri noiden kommenttien tapaisia! Siksi en enää edes yritä deittailla. Kuka muka haluaa tutustua tuollaisten kommenttien jälkeen. 

  Mutta toisaalta, koska miehet jostain syystä aina vaan jatkaa tökeröitä iskuyrityksiä, niin kai ne on joihinkin toiminut. Luulisi, että jos ei ikinä onnistuisi, niin jopa miehet tajuaisi sitten vaihtaa tapaa lähestyä naista.

  1. Ehkä siitä saa sitä samanhenkistä seuraa. Jos mielessä on pelkästään seksisuhde, niin joku tuollainen ”haluisin ottaa sut autoani vasten” -tyylinen kommentti voi hyvinkin tehota. Joskus myös mietin, että nähdäänkö nettideitit epätoivoisina? Että sieltä ollaan hakemassa vain seksiä tai salasuhdetta, tai sitten on niin ruma ettei kenellekään kelpaa, niin pitäisi olla ”otettu” siitä että joku esittää kiinnostuksensa.
   Joskus oon törmännyt tällaiseenkin, joka ihan hyvää hyvyyttään tarjoutuu harrastamaan seksiä kanssani, ”kun ei kukaan muu sitä kuitenkaan tee.”

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *