Onko bussissa pakko pussata?

Tunnustus: inhoan julkisesti pussailevia ihmisiä.

Ei, tässä ei ole kyse mistään katkerasta sinkkujutusta, vaan niistä äänistä. Oon jotenkin ääniherkkä, esimerkiksi joku liman räkiminen tai muu slurpsis-lurpsis -ääntely on aivan järkyttävän kamalan hirveää. Keiton ryystäminen esimerkiksi. Mulla nousee karvat pystyyn ja voin pahoin.

Eikä siinäkään mitään, jos pussaa silleen ääneti ja söpösti. Se on ihan okei, siitä vaan. Mutta nyt on pari kertaa sattunut bussissa joko eteen tai taakse sellainen äänekäs pariskunta, joiden on tietysti pakko pussailla koko helvetin matka. Ja tietenkin ne on bussissa vähintään sen saman ajan, kuin minäkin. En oo ihan varma, yrittääkö ne kirjaimellisesti syödä toistensa naamaa, vai eikö ne vain osaa.

Ja ne äänet! Slurpsis-lurpsis-muisk-muisk. Edellinen kerta sattui torstaina, ruuhkabussissa, jossa kaikki oli kuin sillit purkissa. Siitä ei päässyt edes karkuun. Slurpsis-lurpsis-sluuuuurpsis! Vannon, että ne yritti nuolla toistensa naamaa tai imeä toistensa sylkirauhaset tyhjäksi. Slurpsis-muisk-muisk-lurpsis-slurpsis.

Aivan. Koko. Matkan.

Kuvahaun tulos haulle face licking gif

 

Mitä mieltä bussipussailusta? Joo vai ei?

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Joo. Kun on löytänyt sen puolison joka edelleen kohta 18 vuoden yhdessä olon jälkeen vie jalat veteläksi aina kun katse kohtaa, on julkisetkin suudelmat aivan normaali osa normaalia elämäämme. Tykkää siitä muut sitten, tai ei!

    1. Ihanaa, kun on löytänyt tuollaisen tyypin elämäänsä <3
      Paljon onnea teille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *