Aurinko paistaa taas.

Tästä päivästä tulee täydellinen, auringon paisteeseen herätessäni tiesin sen. Nyt se on ohi! Nimittäin syksyn kiire ja koulun stressaaminen. Kuukauden loma edessä! Voisko pieni ihminen olla onnellisempi?

No voi! Nimittäin tänään tulee porukat kylään ja kauan vaadittu lounas on järjestettävä. Eipä siinä mitään, tykkään kokkailla ja tänään uunikalaa, namm! Mutta mikä tästä päivästä tekee erilaisen on se, että lamppuprojekti edistyy viimeiseen vaiheeseensa. Isii, tuu jo poran kanssa niin päästään hommiin. Hih! Poikaystävä valitti tuossa kuukauden päivät sitten, että olkkarissa on pimeää, olinhan sen huomannut itsekkin. Ja ihanana (lue: lamppuaddiktina) tyttöystävänä lupasin asiaan muutoksen. 

Huomenna kuvaa projektista, nyt käyn aamupalan kimppuun ja nauuuuttimaan tästä superihanasta päivästä. Aurinkoa ja paljon naurua muidenkin päivään! 

valittu kopio.JPG

 

Kommentit (2)
  1. Kiva tuo puinen pannunalunen. Luonnonpuu kaarnoineen tuo kivaa rouheutta sisustukseen/kattaukseen. 🙂

    1. Kiitos kommentista! Olen itse ihan rakastanut kaikkeen maanläheiseen, ja kaikkea mahdollista maalta tänne kaupunkiin kannankin 😀 Mulla toimii nämä puiset aluset vähän missä milloinkin, kukkaruukun alla, kynttelikön alla steariinin suojana tai kauttauksissa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *