Koskaan ei ole liian myöhä pizzalle – aikaa ajatella vuotta 2015.

Pizza uunissa. Ensimmäistä kertaa havahdun ajattelemaan miten lähellä vuoden vaihdetta ollaankaan ja kuinka monta onnen kantamoista on osunutkaan kohdalleni kun mietin edeltäviä 12 kuukautta. Miten ihmeen kaupalla tästä kiireisestä (perus oletus jo nykyään) vuodesta on selvitty hengissä. Ainakin yksi asia on selvä, tänä vuonna olen tehnyt asioita, joita todella olen halunnut tehdä. Positiivista sanoisinko. 

Vuonna 2015.. koulurintamalla on menyt kovaa ja korkeelta, hyvä niin. Alkaa opintopisteet olla puolillaan ja ajatus ensi kevään suunnitelmista osittain kauhistuttaa, mutta samalla raivolla ja vitosten keräämisellä jatketaan, sillä onhan kesä jo ”nurkan takana”. 😀 Nostan myös hattua itselleni, siitä että uskalsin töiden, ystävien, koulun ja perheen rinnalle vielä pyhittää yhden illan viikosta valokuvaukselle. Se uusi energia, mitä olen itsestäni löytänyt on ollut ihan uskomatonta. Kaiken tämän keskellä elokuussa teki hyvää ottaa vähän omaa aikaa ja pitää parin kuukauden breikki työnteosta. Kohdallani kävi vielä niin onnellisesti, että sain uuden työpaikan muutaman askeleen päästä kotoa sekä vapauden valita, milloin teen töitä koulun ohella. 

Vuonna 2015.. leikkasin ikuisesti pitkänä liehuneet hiukseni, voi tätä keveyden määrää ja sitä hetkeä muistellen kun sakset napsas ja meitsiltä tais päästä kirosana, haha. 

Vuonna 2015.. olen saanut myös nähdä maailmaa, en tietenkään niiiin paljon kuin toivoisin (ikuinen reissusielu kun olen), mutta olen ehtinyt kuitenkin viettämään äitini 50-vuotis synttäreitä Espanjan auringon alla ja kahden viikon loman rakkaani kanssa New Yorkin upeissa puitteissa. Ei paha suoritus. 

Vuonna 2015.. olen pitänyt liian vähän yhteyttä ystäviini. Tästä otan itselleni haasteen ensi vuodeksi. Rakkaiden kanssa jaettu aika on aina triplasti mukavampaa kuin sohva ja Netflix, vaikka usein väsyneenä aivoton toiminta onkin se ensimmäinen turvasatama purkaa stressiä. Stressin purkamisesta puheen ollen, vuosi 2015 on ollut erittäin urheilullinen. Salimimmit Tepa ja Hepa ovat mainiokkaasti selvinneet koitoksista, mainittakoon vielä että alkuviikosta tuli vedettyä ensimmäiset 4 leukaa putkeen, kun haba kasvaa niin mieli pysyy virkeänä!

Vuonna 2015.. olen toteuttanut monia haaveita, mitä tulee kodin sisustamiseen. Loputon inspiraatio saa metkoja asioita aikaiseki toivottavasti ensi vuonnakin, uusi vuosi alkaakin keittöön asennettavan uuden hyllykön parissa, tervetuloa isukki kylään <3 

Vuonna 2015.. monen venyneen illan päätteeksi päätin pistää pystyyn tämän blogin, lähinnä kokeilumielessä. Annoin itselleni aikaa miettiä, onko tämä todella se paras tapa ilmaista itseäni ja sopisko tää homma mulle. Aika henkselit heiluen on tämä puolikas vuosi menty, turhia stressaamatta siitä, kuinka usein olen täällä mitää postannut. 

Pizza valmis!

Tämä postaus onkin hyvä päättää mehevään pizzakuvaan ja Vuonna 2016.. aion ottaa blogini aktiivisempaan käyttöön ja etsiä siihen sen suunnan mikä tuntuu eniten minulta. Ehkä olis aika paljastaa jo ystävillekin että olen tälläisen projektin ottanut itselleni. Lisättäköön se loppu vuoden lupauksiin, onhan tätä vuotta vielä pari päivää jäljellä 😉 

Pienennetty.jpeg

TeeaLotta xx

 

 

Kommentit (2)
  1. Näitä vuoden yhteenvetoja on kiva lukea! Ja kannustusta täältä suunnasta paljastamaan kamuille blogistasi, tämä on hyvä blogi nimittäin 🙂

    1. Kiitos kaunis kommentista, piristi kummasti iltaani! 🙂 Eilen rohkenin myös paljastamaan pienen salaisuuteni laajemmin ystävilleni :)) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *