Artikkeli Iltalehdessä

Iltalehden toimittaja Linda Rantanen otti minuun yhteyttä luettuaan tätä blogia. Hän halusi kirjoittaa jutun tästä tapauksesta ja käytti lähteenään tätä blogia ja minun kanssani tehtyä puhelinhaastattelua. Minusta jutusta tuli ihan hyvä. Sen pääsee lukemaan tästä.

Jutussa ei ollut mainintaa tästä blogista, joten sillä tuskin oli vaikutusta siihen, miten tämä blogi löydetään. Mietiskelin hetken aikaa, haluanko oikeasti, että tästä kaikesta tehdään juttu valtakunnalliseen lehteen. Minun oli aluksi vaikea löytää sellaisia hyötyjä, että haluaisin jutun tehdä. Mutta Linda oli ammattimainen toimittaja ja osasi kyllä taata anonymiteettini. Minulle yksi tärkeä syy tämän koko blogin kirjoittamiseen on ollut se, että jos joku ihminen on samassa tilanteessa kuin minä, hän voisi saada jonkinlaista vertaistukea. Sitä minä kaipasin varsinkin alussa kovasti ja yritin sitä myös tarjota. Tämän episodin saaminen suuren yleisön eteen voi kertoa jollekin, ettei hän ole yksin maailmassa asiansa kanssa. Ehkä sillä jokin vaikutus on.

Olen saanut paljon sähköpostia (kiitos niistä!), joissa ihmiset kertovat omasta uskottomuuden kokemuksestaan, niin petetyksi tulleen näkökulmasta kuin pettäjänkin. Kumpikin puoli on avannut minulle aika paljon ja siksi olen viesteistä kiitollinen. Viestejä saa toki minulle lähettää jatkossakin (toistaiseksisinun@gmail.com). Olen yrittänyt vastata viesteihin, mutta viimeisten kuukausien aikana niitä on tullut sen verran, ettei ainakaan ajatuksella kirjoittamiseen meinaa aika riittää millään. Mutta tiedän, että kirjoittaminen helpottaa ja minä lupaan pyhästi lukea joka ikisen viestin tarkasti.

Luulen, että puolisoni on lukenut tuon jutun. Mitään hän ei ole asiasta sanonut, mutta silloin julkaisun aikaan hän käyttäytyi jälleen aika näkyvän omituisesti. Ja iPadilla hän on suurimman osan valvomastaan vapaa-ajasta, joten todennäköistä on, että juttu on hänenkin silmillensä pudonnut.

suhteet parisuhde ruoka-ja-juoma rakkaus
Kommentit (7)
 1. Kukkaniityntien kukkanen
  28.10.2021, 11:33

  Iltalehden jutussa haastateltu asiantuntija avaa hyvin, mikä tästä blogistakin on ollut kaiken aikaa havaittavissa. Ja mikä tekee tästä lähes kliseistä herttasarjamaista viihdelukemistoa.
  Toisin kuin bloggaaja on asiaa kuvaillut, hänen oma käsityksensä suhteen tilasta on ollut hänen omassa päässään muotoutunut fantasia, hän ei ole osannut tulkita puolisoaan kovin hyvin, jos aika ennen vaimon sähköpostitilin näkemistä oli ”elämäni onnellisinta aikaa”.
  Edelleen epäilen, että tämä blogikin on fantasiaa. Jotenkin elämälle vieras mustavalkoisuus pistää silmään.
  Enkä edelleenkään usko, etteikö ”ikuisesti sinun” blogi olisi tämän saman kirjoittajan, vaikka muuta väittää.

 2. Kukkaniitty
  27.8.2021, 18:41

  Lehtijutussa ei ollut mainintaa, että löysit itsekin elämääsi sen jonkun päivänsäteen.

  1. Näin ulkopuolisena näkisin blogia ja lehtijuttua lukeneena että tuo ”päivänsäde” verrattuna blogin kirjoittajan puolison pitkäaikaiseen lähes sadismia lähellä olevaan toimintaan on aika pikkujuttu.

   Mutta jokainen toki arvottaa asiat miten ne näkee ja aina voi katsoa peiliin jos joku asia menee ihon alle…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *