Ladataan...
Toiveissaan

Inseminaatio ei tuottanut tulosta ja nyt on menossa kp12.  Viime kierto venyi lugejen takia 28 päivän pituiseksi, eli se oli 4 päivää pidempi kuin minulla normaallisti.  Lopetin luget kp25 ja vuoto alkoi tästä 3 päivän kuluttua. Nyt kun uusi kierto on hyvässä vauhdissa, niin on taas ovulaatio mielessä.  Jos en olisi käyttänyt lugeja, kiertoni nyt olisi jo todennäköisesti neljä päivää pidemmällä.

Jäin tätä pohtimaan koska,olen jostain lukenut, että jollain saattaa kierto alkaa lugeista huolimatta taustallla, vaikka vuoto ei olekkaan vielä alkanut. Eli jos niin olisi minun kohdallani niin nyt olisi jo kp16 ja oviksen olisi pitänyt jo olla. Olen tehnyt ovistestejä kp 8 lähtien (alkaneista menkoista laskettuna), mutta positiivista testiä ei ole vielä tullut.

Todennäköisestit siis kiertoni alkoi myös siloin, kun menkatkin alkoivat. Ovis olisi siis tulossa ihan näinä päivinä. Jatkan siis testien tekoa.  

Mielenkiinnolla odotan mihin kohtaa menkat tulevat, niin sitten viimeistään selviää, miten luget vaikuttivat tähän uuteen luomu kiertoon. 

Onko muut lugeja käyttäneet huomanneet niiden käytön vaikutuksia uuteen lääkkeettömään kiertoon? 

Ladataan...
Toiveissaan

Nyt on siis käsillä kieto jossa ensimmäistä kertaa ollen käyttänyt jotain lääkettä, ja heti tehtiin myös inseminaatio. Hoitoon mentäessä ajattelin, että ehkä meille riittää vain pelkkä lugesterol kääkitys, mutta eihän tietenkään niin käynyt. Heti pääsin tositoimiin piikkien kanssa. Nyt on piikitykset jo muistovain ja olen käyttänyt vähän yli viikonpäivät näitä ihania lugesterol-kapseleita.

Olen yrittänyt olla toivomatta liikoja tässä kierrossa, sillä mahdollisuutemme eivät kuitenkaan ole hierveän hyvät. Nyt menossa kp23. Inseminaatiosta on kulunut 10 päivää. 

Luget aloitin siis kp15. Minulla annostus on aamuin ja illoin 200mg. Pikkuhousunsuojat ovat olleet ahkerassa käytössä, kun lääketöhnä valuu parin tunnin kuluessa ulos. Oireita lugeista on varmastikkin rintojen ja nännien arkuus, sekä lievät nippaillut alavatasalla. Turvotusta ehkä aavistuksen verran. Aika vähillä oireilla ollaan nää piinapäivät menty.  Lääkkeettömässä kierrossa mulla alkaa tiputtelu aina kp21-22 (näin on ollu koko tämän vuoden). Lugejen kanssa tipputtelua ei olle näkynyt vielä, et kyllä nää nyt siihen ainakin auttaa. Katsotaan nyt pidentyykö mut lutelliaalivaihe näillä. Normaalisti luteliaalivaihe kestää mulla vain 11 päivää.  

Eilen tuli muuten tämän kierron ensimmäinen kiukku ja itku. Eli taitaapi enteillä menkkoja.

 

Ladataan...
Toiveissaan

Inseminaatio varattiin 38 tunnin ja 20 minuutin päähän Ovitrelle pistoksesta. Miehen osuus piti toimittaa laboratorioon inseminaatio aamuna 7.30-8.30 välisenä aikana. Mieheni täytti purkin kotona ja minä lähdin toimittamaan lähetystä. Matkaan ei onneksi mennyt enempää kuin tunti, mikä onkin suositus siinä toimituksessa, eli siis tavara olisi aina hyvä saada labraan tunnin kuluessa, näytteen purkittamisesta laskettuna. Simpat otettiin vastaan ja lähdin siitä sitten aamupalalle Tullipuomin laboratorioon. Sielä on erittäin hyvä aamiainen!  

Minulla oli vielä aamiasenkin jälkeen reilusti aikaa (2h!), mutta en jaksanut lähteä mihinkään pidemmälle,vaan tapoin aikaa odotustillassa kuuntelemalla äänikirjaa. 

Pääsin sisään n. 10 minuuttia myöhässä. Minullle kerrottiin, että pesun jälkeen hyviä siittiöitä oli jäänyt vähän vähemmän kuin toivotaan.  Meidän kohdalla jäätiin alle 4 miljoonaan. inseminaatio tehtiin tästä huolimatta. Toimenpiden oli hyvin nopea, tunsin vain hieman painetta kun tavara ruiskutettiin kohtuonteloon.  Sain heti nousta ylös ja lääkäri sanoikin että ei tarvitse jäädä makoillemaan, ja toivotti vielä onnea loppukiertoon. Pääsin lähtemään kotiin päin puolenpäivän aikaan. Loppupäivän olin ottanut vapaaksi. 

Ladataan...

Pages