Taas epäonnistunut hoitokierros.

Punktio oli viime viikon maanantaina. Tiistaina sain ikävän puhelun, jossa lääkäri kertoi että kaikki kerätyt solut olivat raakoja, eikä niitä voinut edes yrittää hedelmöittää.. se siitä, taas… Mehiläisessä tehdyt hoidot ovat menneet täysin penkin alle.. nämä täysin epäonnistuneet hoidot on kuitenkin maksaneet meille niin monta tuhatta, että Ihan hirvittää.

Lääkäri kuitenkin oli vielä yrittämisen kannalla ja suositteli samanlaista flare up- hoitoa, mutta munasolujen kypsytyksessä käytettäisiinkin kahta eri pistosta (tuplatriggaus). Ihan järkevä ajatus, mutta itse en ole tuon flare up- kaavan kannalla enää.

Oikeastaan luotto koko mehiläiseen karisi kovin, enkä enää halua jatkaa hoitoja mehiläisessä. Varasin nyt ajan hoidon suunnitteluun Dextraan ja olen menossa sinne tämän viikon perjantaina.

Toivottavasti sieltä saataisiin hyviä ratkaisuja, jotka johtaisivat johonkin. Toivottavasti onnistumiseen. Vahvana myös mielessä tällä hetkellä lahjasoluhoito. Katsotaan mihin lopulta päädytään.

 

 

 

perhe oma-elama vanhemmuus
Kommentit (2)
 1. Voi ei. Itselläni on alkamassa toinen follikkeleiden kasvatus ensi kierrosta Felicitaksella. Mitä luin juttujasi, niin hoito ja lääkkeet ovat pitkälle samoja. Itselläni tulee ikä pian vastaan ja pelkään, että en ennätä saada toivomaani lopputulosta. Kerrohan miten Dextralla homma lähtee liikkeelle. Tsemppiä ja voimia!

  1. Hei!

   Kävin toukokuussa Dextralla. Sielä oikein mukava Lääkäri. Minulle ehdotettiin sielä yhtä ifv- hoitoa erilaisella lääkityksellä, mutta myös meidät laitettiin lahjasolujonoon.

   Kesällä tuli tieto olen pääsemässä purentaleikkaukseen HUSsiin lokakuussa, joten ei voida tehdä nyt syksyllä lapsettomuushoitoja ja ollaan nyt kallistumassa suoraa lahjasoluhoitoon, joka varmaan toteutuisi ensi keväänä, riippuen jonosta.

   Tsemppiä myös sinne hoitoihin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *