Inseminaatio

Toiveissaan

Inseminaatio varattiin 38 tunnin ja 20 minuutin päähän Ovitrelle pistoksesta. Miehen osuus piti toimittaa laboratorioon inseminaatio aamuna 7.30-8.30 välisenä aikana. Mieheni täytti purkin kotona ja minä lähdin toimittamaan lähetystä. Matkaan ei onneksi mennyt enempää kuin tunti, mikä onkin suositus siinä toimituksessa, eli siis tavara olisi aina hyvä saada labraan tunnin kuluessa, näytteen purkittamisesta laskettuna. Simpat otettiin vastaan ja lähdin siitä sitten aamupalalle Tullipuomin laboratorioon. Sielä on erittäin hyvä aamiainen!  

Minulla oli vielä aamiasenkin jälkeen reilusti aikaa (2h!), mutta en jaksanut lähteä mihinkään pidemmälle,vaan tapoin aikaa odotustillassa kuuntelemalla äänikirjaa. 

Pääsin sisään n. 10 minuuttia myöhässä. Minullle kerrottiin, että pesun jälkeen hyviä siittiöitä oli jäänyt vähän vähemmän kuin toivotaan.  Meidän kohdalla jäätiin alle 4 miljoonaan. inseminaatio tehtiin tästä huolimatta. Toimenpiden oli hyvin nopea, tunsin vain hieman painetta kun tavara ruiskutettiin kohtuonteloon.  Sain heti nousta ylös ja lääkäri sanoikin että ei tarvitse jäädä makoillemaan, ja toivotti vielä onnea loppukiertoon. Pääsin lähtemään kotiin päin puolenpäivän aikaan. Loppupäivän olin ottanut vapaaksi. 

Kommentoi