Ketoosi loppui ja uusi blogialusta

Tosissaan ketoosi on nyt ohi onneksi.

Sanoin, että päivittelisin ketoosista enemmän, mutta minulla ketoosi meni ihan mettään. Voin jatkuvasti huonosti, minua turvotti jatkuvasti, väsymys oli jotain kamalaa, uni ei tullut ja tasapainoisuus lähti. Ei meennyt hyvin ei. Ajattelin, että ketoosi olisi ollut minulle parempi vaihtoehto kiinteytykseen, mutta todistetusti ei ollut. Ketoosin aikana välillä minulla teki mieli olla syömättä koska ruoka ei todellakaan maistunut. Nyt on ketoosi kokeiltu ja kiinteytyminen jatkuu yhä, mutta erilaisella ruokavaliolla.

Olen nyt palannut melkein samanlaiseen ruokavalioon kuin ennen ketoosia. Siitä ajattelin kertoa lisää tulevassa postauksessa. Mutta kyseessä on erittäin samantapainen ruokavalio. Olen nyt tällä ruokavaliolla ollut noin viikon, ja voin sanoa, että olo on huomattavasti energisempi, nukun hyvin, on kevyt olo ja se turha mahan turvonneisuus on poissa. Vielä pyrin pitämään maitotuotteet vähäisinä ja hiiihydraatit, mutta nyt ainakin kroppa on tasapainoinen.

Mitä tulee tähän blogin muuttamiseen ,niin olin suunnitellut jo hetken blogialustan vaihtamista tänne Lily.fi . Tämä on minulle paljon mukavempi ympäristö ja bloggaaminen muuttuu huomattavasti helpommaksi. Tämä on hyvin samanlainen kuin aikaisempi alusta, mutta huomattavasti yksinkertaisempi.

Koen uuden alustan vaihtamisen uudeksi aluksi. Olen päättänyt, että haluan viedä bloggaamisen pidemmälle ja alkaa kunnolla kirjoittelemaan yhä aktiivisemmin postauksia. Suunnittelussa on ollut, että jokaisena sunnuntaina ja keskiviikkona tulee uusi postaus. Sunnuntai postaukset liittyisi aina mahdoollisimman pitkälti urheiluun ja hyvinvointiin , keskiviikko postaukset vähän kaikkeen muuhun, kuten My Day tapaiseen postailuun.

Kerroin jokin aika sitten, että olisin aloittamassa Youtuben tekemisen, mutta tällä hetkellä se ei jotenkin istu omaan mieleen. Youtuben alottamista siis lykätään. Sen sijaan olen suunnitellut jo jonkin aikaa Podcastin aloittamista, jonka suunnittelu on vauhdissa ja hyvällä mallilla. Toivon, että tämä Podcast olisi enemmän se minun juttu, kun se Youtube tuntuu vielä niin vieraalta. Mutta eihän sitä tiedä jos joskus senkin aloittaisi!

Tällä kertaan minulla ei ole muuta!

Somet:

Snapchat : roosaems

Instagram : roosapuhakka

R O O S A    P U H A K K A

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *