Ef kielimatka Maltalle

Moikka kaikki blogin lukijat ! Tässä postauksessa kerron mun Kielimatkasta EF:n (Education first,kielimatka järjestäjä) kanssa Maltalla.
Olin siis 2018 kesällä Maltalla, Sliemassa 3vk kielimatkalla ja majotuin paikallisen perheen kotiin. Mun perheeseen kuulu vanhempi nainen hänen poika ja ihana koira. Pääsin tutustuu heidän kulttuurii ja sain maistella aivan uusia ruokia mitä en muuten olis ikinä varmaa maistanu siis suosittelen kotimajotusta kaikille.❤

Tää kielimatka oli kyllä iso ylltäys koska voitin tän matkan ef kilpailusta. Matkaa suunniteltaessa ef työntekijät ambassadorit auttoivat hirveesti. Aina kuk tuli kysymys oltiin heti auttamassa ja ratkaisemassa ongelmaa jos sellanen tuli. Matkalla ef liiderit ja opettjat piti musta ja kaikista hyvää huolta, ketään ei jätetty yksin ja kaikki otettii huomioo. Sekä kaikissa bussi jutuissa ja matkoissa autettiin.

Mä olin siis kielimatkalla eli mulla oli koko ajan ef:n ihanat liiderit auttamassa ja suomalainen porukka. Tällä matkalla oli super ihanaa ja sain uusia kavereita.
Käytiin kaikilla upeilla rannoilla ja shoppailemassa ja 3vk meni super nopeesti ihanien tyyppien seurassa.

Tässä yks monista rannoist joissa kävin ef kielimatkalla!

Koulussa käytiin Ma-Pe noin 4h-5h päivässä ja se ei ollu sellasta ku suomessa. Meil oli paljon ryhmätöitä ja pelejä ja leikkejä. Sekä matkan päätteeks meil oli sellanen graduation vähä niiku amerikassa.

Saatin tollasset todistukset ja lakit.

Kerron teille nyt vinkkejä jos ootte lähössä Maltalle. Maltalla oli tosi kuuma koko ajan. Eli pakatkaa kevyttä vaatetta ja uikkarit. Tärkeimpänä aurinkorasva, sekä tietty kaikki passit,lupa laput sun muut asiakirjat. Juokaa vettä pullosta älkää hanasta, käyttäkää sitä vaa hampaitten pesuu yms. Itellä ei siihen veteen hirveesti menny rahaa koska sain koulusta ja perheestä tarpeeks. Ottakaa myös lippis tai joku koska muuten saatte auringonpistoksen.
Toivottavasti saitte ees vähän apua jos ootte lähössä Maltalle tai kielimatkalle EF:n kanssa.
Love u❤

Kommentit (1)
  1. Olen jo pitkään suunnitellut effin kielimatkaa, joten tämä oli tosi kiinnostava postaus! Olen kyllä saanut tosi hyvän kuvan effistä😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *