I hope this journey never ends

Laululauantai,

ja täällä vietetään 4th of Julyta! Party party! Ihan mahtavaa, että saan kokea tuo isänmaallisen hurmoksen! Tulin eilen neljän aikoihin aamuyöllä kotiin, joten keräilen nyt voimia ennen rientoja. Olen nyt sitten tainnut lopulta saada vatsapöpön, jonka saan yleensä heti reissun alussa. Olo on aika kurja, vatsa kipeä, oksettaa, mikään ei oikein maistu, heikottaa. Harmi, että olen tässä kunnossa juuri tänään, kun tarkoitus on mennä syömään PALJON ravintolaan, jossa uuden ystäväni Danielin veli on töissä. 

Haluaisin maalailla tarinaa keskiviikosta oikein pitkästi, mutta ehkä voin joskus palata siihen. Nyt kerron vain tiivistetysti, että keskiviikkona junat kämmäilivät pahemman kerran ja myöhästyin salakapakka-kierrokselta. Juoksin ties kuinka monta mailia 20-luvun asussani ja siinä oli vähän show’ta ohikulkijoille! Juoksemisesta huolimatta en ehtinyt ajoissa, enkä löytänyt ryhmää kohtaamispaikalta ja aloin panikoida. Kapakat ovat salaisia, joten en tiedä minne he ovat menneet! Olin odottanut tätä kierrosta niin paljon! Kuitenkin everything happens for a reason. Olin hikinen eksynyt flapper-tyttö suurkaupungissa ja astuin surkeana sisään yhteen hämyiseen salakapakkaan (tätä edelsi kovan luokan googlettaminen). Kysyin baarimikolta apua, hän tarjosi minulle drinkin teekupissa ja nyt olen hengaillut Danielin kanssa joka päivä. Hän on ollut minulle niin mukava, hän on loistoystävä! Hän vei minut seuraavana päivänä Coney Islandille, burleque-show’hun, kaverinsa bändin keikalle, tanssimme latinalaisbaarissa… Eilen hän oli töissä, joten menin baariin hengaamaan hänen veljensä kanssa. He ovat ihan mahtavia ihmisiä, niin myös kaikki Danielin kaverit, joihin olen saanut tutustua.

11720503_10153419941619099_30977597_n.jpg

Olen aika sekaisin päästäni, ja nyt vielä vatsakin lähti mukaan karuselliin. Eilen kun odotin junaa, alkoi päähäni syntyä laulu ja kuiskin sen äkkiä kännykkäni äänimuistioon. Tänään olen istunut ikkunasyvennyksessäni ja työstänyt biisiä tähän saakka (harmi kun en pysty nyt jakamaan melodiaa):

Sweating in the subway
Waiting for the train
Train is ’bout to bring me
to you

Freezing in the train car
Waiting to be there
Train is ’bout to bring me
to you

I hope this journey never ends
It’s all I’ve got
Excitement and butterflies
have to be enough

Sweating in the subway
Waiting for the train
Train is ’bout to bring me
home again

Freezing in the train car
Tears will warm my face
Train is ’bout to bring me
alone again

 

Ellu <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *