Tästä se alkaa – matka kohti kymppiä

Heippa,

tästä alkaa matkani kohti kymppiä. Mitäs ihmettä tämä sitten tarkoittaa?

Minuun puri noin vuosi sitten juoksukärpänen, kun kävin ”kokeilemassa onneani” juoksukoulussa. Olen ollut juoksun vihaaja aina, mutta kun lähdin avoimin mielin kokeilemaan ja opin juoksutekniikan, alkoi juoksu maistua yllättävän hyvälle. Minulla oli kuitenkin hieman epäonnea (ja tyhmyyttä) matkassa mukana ja juoksuharrastukseni on ollut penikkavaivojeni takia hyvinkin satunnaista. Tein siis sen kaikkein tyypillisimmän virheen, jonka liikkuja voi tehdä: liian nopeasti, liian paljon.

Tänä keväänä tein itselleni lupauksen; Aion treenata maltillisesti ja juosta kymmenen kilometriä Paavo Nurmi maratonilla 17.8. Itseasiassa en tehnyt lupausta vain itselleni, vaan myös miehelleni ja mieheni lähti mukaan haasteeseen. Blogin nimi juontaakin juurensa tähän lupaukseen.

Olen luvannut panostaa enemmän vapaa-aikaani ja mikä olisikaan parempi keino kuin yhdistää kaksi rakastamaani asiaa: juokseminen ja kirjoittaminen. Näin saan heräteltyä kirjoittamisharrastustani uudelleen henkiin ja toisaalta saan kirjoittaa siitä mikä minua kiinnostaa. Blogi tulee siis sisältämään paljon asiaa juoksusta ja kaikesta juoksuun liittyvästä. Blogissa tulen käsittelemään paljon omia kokemuksiani matkan varrelta ja toivon mukaan saan ujutettua sisältöihin myös jonkin verran juoksufaktaa. Tervetuloa seuraamaan mun matkaa kympille!

Minä onnellisimmillani – juoksemassa keskellä peltoa 🙂

P.S. Menoani voi seurata myös instagramin puolella. Minut löytää @kohti_kymppia tunnuksen takaa.

hyvinvointi liikunta hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *