Hyvää huomenta Helsinki!

Hyi miten sateinen ja ankea aamu tänään olikaan, hrrh!

Vähän iloa siihen toi kuitenkin ystävän kanssa Cafe Ekbergissä nautittu aamupala. Musta ois ihanaa olla sellanen energiaa puhkuva aamuihminen joka kävis lenkillä, ottais pitkän suihkun ja valmistelis rauhassa aamupalan, mutta not gonna happen. Arki kun on todella, todella kaukana tuosta (mitä nöyrimmät kiitokset sille henkilölle, joka on keksinyt kuivashampoon). Jotenkin sitä vain tällaisena ikuisena yökukkujana nukkuu mieluummin sen 10-15 minuuttia kauemmin, minkä tuhraisi aamupalan mutusteluun. Aamiaisen virkaa yleensä toimittaakin laukun pohjalle kiireessä heitetty banaani, Skyr tai edellisenä iltana keitetty kananmuna.

Tällainen rauhassa syöty aamupala olikin todella kiva (ja harvinainen) piristys tähän harmaaseen aamuun!

WP_20150828_7983.jpg

Hintaa Ekbergin aamupalalla oli 11,5e ja sitä on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 7.30-10.30 välisenä aikana (viikonloppusin tarjolla on hieman kalliimpi brunssi). Tarjolla oli erilaisia leipiä, croissantteja, maustamatonta jogurttia, mysliä, muroja, puuroa (tänään tarjolla oli riisipuuroa, mutta ilmeisesti tuo vaihtelee viikonpäivästä riippuen?), hedelmiä, erilaisia leikkeleitä ja juustoja, kasviksia, uunimunakasta, keitettyjä kananmunia, kahvia, teetä jne. Ei siis mitään sen kummempia ”ylläreitä” vaan aika perinteinen aamiaiskattaus. Mun mielestä hinta-laatu suhteeltaan silti kyllä vallan mainio! Ilmeisesti tuo aamupala on myös melko suosittu, sillä ainakin yhdessä vaiheessa paikka oli aivan tupaten täysi.

WP_20150828_7885.jpg

Huomenna aamulla koittaiskin sitten lento Budapestiin! Kaikki mut tuntevat tietävät järkyttävästä lentopelostani, joten lentopelkoskumpat on jo valmiiksi jääkaapissa kylmenemässä! 😀 Päässä vilisee taas miljoona uhkakuvaa mitä lennon aikana teoriassa voi tapahtua, ja valitettavasti nää kaikki mielikuvat lävähtää aina mieleen just sinä hetkenä, kun lentokoneeseen pitäis astua. Tässä asiassa oma (ja ilmeisen häiriintynyt) mielikuvitukseni on kyllä se pahin viholliseni.

Palaillaan siis taas ensi viikolla! 🙂

Kommentit (1)
  1. Jee, oon sun ystävä!
    En ymmärrä missä välissä sää oot ehtiny kirjoittaa tänne.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *