It’s beginning to look a lot like christmas

Aargh, tuo otsikon joululaulu on soinut mun päässä jo päiväkausia!

Vaikka joulusta paljon tykkäänkin, en oo koskaan ollut mikään joulukoristeihminen – lähdetään aina joulunviettoon muualle, ja koristeiden hankkiminen ja laittaminen kotiin on tuntunut turhalta rahanmenolta ja säätämiseltä. Näiden lisäks en oo muutenkaan minkään ylimääräsen ”roinan” tai yltiöpäisten koriste-esineiden ystävä. Mutta tadaa, koska oon nainen, niin saan muuttaa mieleni, ja sikspä tänä jouluna onkin toisin. Eilisen kauppareissun jälkeen eksyin Plantageniin, ja roudasin sieltä innosta puhkuen kotiin ”kartiovalkokuusen lumella” tai joku sellainen se oli, joka oli istutettu valmiiksi ruukkuun. Siirsin kuusen isompaan ruukkuun oliivipuun tilalle – oliivipuu lähti nyt oliivipuiden taivaaseen, sen alettua muistuttaa pikemminkin multiin tökättyä kuivunutta keppiä.

Sen lisäks että innostuin kuusesta, hamstrasin Kodin1:stä ja Hemtexistä eteisen lipaston päällä olevan kynttelikön sisälle myös joulupalloja. Jotenkin tuo valkosen ja kullan yhdistelmä iskee tällä hetkellä niin muutenkin sisustuksessa, kuin erityisesti näissä joulukoristelumeiningeissä – mitään perinteisen joulunpunaista meiltä ei oikeastaan löydykään. 

kynttelikkö.png

Mulla oli eilen muutes ranskantentti, ja se oliki tän vuoden viimenen tentti! Vielä pitäis pari esseetä väkertää loppuun ja palauttaa, että kun myös töistä loma koittaa, vois sinne lähteä hyvillä mielin. 

Kivaa lauantaita kaikille! 🙂 

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *