Awkward.

Muistatteko tän? Eräs joulukuinen ilta, kun raahattiin Louisen kanssa molemmat baarista kotiin jokseenkin epäsopivat yksilöt. Mun kotiini matkasi yön humalaisina  pimeinä tunteina tapaus A, jota viehätti se, että seinilläni oli paljon tavaroita. Minkäänlaista toivetta ei jatkolle ollut, ja olen keskittynyt lähinnä unohtamaan tämän hairahduksen. Elämä oli kuitenkin päättänyt toisin.

Oltiin eilen pienellä porukalla siinä samassa baarissa, missä edellinen kohtaamisemme tapahtui. Istuimme pöydässä ja siihen tuli yksi jär-jet-tö-män söpö tyyppi, joka kysyi, asuuko kukaan mun asuinalueella. Tästä olisi ehkä pitänyt arvata, että jotain hämmentävää oli tapahtumassa, mutta kerroin vain nauraen, että minä, ja että onnistuuko hän useinkin saamaan myöntävän vastauksen tähän kysymykseen. Heitettiin siinä sitten jotain läppää ja tyyppi lähti tiskille. Takaisin tullessaan se pysähtyi uudelleen meidän kohdalle ja pyysi mua juttelemaan sivummalle. Olin ihan, että jeejeejee, nyt on kyllä söpö. Sukat jaloissa pyörien lähdin sen kanssa jonkin matkan päähän. Tyyppi kumartui puoleeni ja sanoi, että hän haluaa kysyä multa jotain. Silmät sädehtien odotin vähintäänkin kosintaa, mutta hän kertoikin, että heidän pöydässään istuu hänen ystävänsä, joka on joskus lähtenyt kanssani siitä baarista luokseni jatkoille.

 

awkwardjoey.gif

 

En luonnollisestikaan heti tiennyt kenestä puhutaan (köhöm, kuulostaa jotenkin pahalta) eikä hän suostunut kertoa nimiä. Hän kuitenkin kertoi ystävänsä olevan erittäin mukava herrasmies ja että he ovat puhuneet minusta. Häntä myös kiinnosti tietää, olemmeko harrastaneet seksiä, koska hänen kaverinsa ei ole suostunut sitä paljastamaan. Totesin, ettei asia ole ehkä minun kerrottavissa ja hän kertoi, että seksi on maailman luonnollisin asia. Selvä, en tiennytkään. Tietoa ei silti tipu. Loppuillan pyrin välttelemään heidän pöytäänsä.

Tarinan opetus? En pelkästään sortunut ihan epämääräiseen tyyppiin kuukausia sitten, vaan menetin myös mahdollisuuteni potentiaaliseen söpikseen sen takia. Kuulkaas siskot, pohtikaa kaksi kertaa, ennen kuin raahaatte jonkun rändömin kotiinne. What goes around comes around ja sillein.

 

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (4)
  1. Löysin tänne just. Luin kaikki tekstit yhteen pötköön. Tulin johtopäätökseen: meitä on siis useampiakin…! Jään seuraamaan ja manaan teidät isolla kädellä jos tilanteet kehittyy liian nopeasti enkä saa tarvitsemaani sinkkuvertaistukea täältä vielä pitkään.

    1. Tervetuloa lukemaan! Ja sen voin sanoa tämän hetkisen tilanteen perusteella, ettei vertaistuki ole tässä ihan just katoamassa yhtään minnekään. 😀 Huoli pois!

  2. Voi apua 😀 Hyvä selviytymiskeino ja mahtava pokka sulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *