Don’t tell grandma!

Blogihiljaisuudelle on ollut suhteellisen pätevä syy. Sen lisäksi että on kesä, olen tapaillut yhtä lupaavan oloista miekkosta. Tämä tyyppi löytyi ihan vanhanaikaisesti baarista ja nyt ollaan pari viikkoa tässä nähty toisiamme Oon vuorotellen ihan onneni kukkuloilla ja vuorotellen epäilen kaikkea. Erityistä epäilyä tällä hetkellä herättää se, että tässä hetkessä kaikki on vähän liian hyvin. Oon melkosen varma, että kohta tullaan alas ja kovaa, mut ehkä koitan nyt vaan hengitellä ja nauttia tästä hetkestä kaikkine epävarmuuksineen.

Yhdessä sellasessa aaaa, miten se voikin olla niin kiva -hetkessä istuin isoäitini kanssa autossa matkalla maalle. Koska lähistöllä ei ollut ketään muuta, oli asiasta kerrottava hänelle. Tiedättehän sen tunteen, että ihastuksesta on pakko puhua? Joo, se oli virhe. Olisihan sen voinut arvata, että isovanhempien edessä suu olisi fiksua pitää kiinni, mutta kappas, kun ei tullut aiemmin mieleen.

Siinä me siis istutaan autossa ja pölötän kaiken ulos. Edessä on useampi päivä laatuaikaa, joka kostautui muun muassa seuraavasti…

… isoäitini vaati minua muuttamaan juhannussuunnitelmiani niin, että viettäisin sen pojan kanssa. Totesin, että se olisi hieman aikaista tässä vaiheessa, etten edes tiedä, olemmeko juhannuksena vielä tekemisissä.

… isoäiti halusi tavata pojan niin nopeasti kuin mahdollista. Lupaan, että tuon hänet näytille, jos vielä parin kuukauden päästä tyypistä kuuluu jotain. Isoäitini hymähti ja ihmetteli, miksi olen niin skeptinen.

… isoäitini luki lehdestä jostain paratiisisaaresta ja ehdotti sinne matkaa – tietysti tämän pojan kanssa. Nauroin kovaäänisesti.

… isoäitini luki lehteä ja antoi sen minulle kertoen, että siellä on yksi artikkeli, johon minun pitäisi kiinnittää huomiota. Kyseessä oli jonkinlainen eläkeläisten lehti ja vaikka kuinka selasin sitä, en keksinyt, mikä jutuista oli suunnattu minulle. Virtsankarkailu? Selkäjumpan tärkeys? Maksaläikkien hoito? Paljastui, että juttu oli ”10 hyvää syytä harrastaa seksiä”. Jeez, kiitos isoäiti, not awkward at all.

 

awkward.gif

 

Kommentit (4)
  1. hahaa, sulla on ihan paras mummo 🙂

  2. Hahaa, pakko kommentoida, koska just äsken lopetin puhelun, jossa kerroin itse poikaystävästäni mummolle. Juurikin niin, että siihen asti oli odotettava, että voidaan puhua ihan oikeasti parisuhteesta about 5 kk:n tapailun jälkeen. Siunausta ja onnea sieltä toivoteltiin, koska ei oo ihmisen hyvä olla yksin..

    Mutta anna mennä vaan liian hyvin ja NAUTI siitä. Alastuloa ehtii murehtia sitten kun se tapahtuu.

    1. Voi mummot! 😀 Näin isoäitiäni eilen ja näin, että olisi niin paljon tehnyt mieli kysellä. Tyytyi kuitenkin vaan sanomaan ”ohimennen”, että onko tapailu jatkunut. Sanoin, että joo, ja hän jätti asian siihen. Olin erittäin ylpeä lapsenlapsi <3 

      Tää nauttiminen hyvin menemisestä ei selkeesti oo mun erityisalaa, mutta koitan sinnitellä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *