Huonot iskurepliikit, osa 1

lovegrumpy.jpg

 

Vaikka olisi tosi ihanaa, että se unelmien Ryan Gosling tulisi luoksesi, väläyttäisi hymyn ja droppaisi maailman kauneimman lauseen just sulle, on todellisuus harvoin tämä. Jokainen on varmasti joutunut kokemaan niitä hetkiä, jolloin se toisen tarkkaan (köhöm..) mietitty iskulause ei uppoa kuin kuuma veitsi voihin, vaan luo pikemminkin tilanteen, jota voi vain kuvailla sanalla awkward. Yksi näistä hetkistä tapahtui eilen Alkon kassalla ja haluan jakaa sen kanssanne.

Olin ostamassa perjantaille lemppari valkoviiniäni, jotta töiden jälkeen pääsen suoraan sen kimppuun kulkematta Alko-ruudun kautta. Edessäni seisoi tukevassa humalassa oleva, noin 40-vuotias mies, jolle kassa kieltäytyi myymästä. Mies yritti maanitella kassaa kaikilla suloisilla ja vähemmän suloisilla sanoilla, joita hän keksi ja päätti sen jälkeen turvautua viimeiseen aseeseensa. ”Sulla on niin nätit tissitkin, kai sä nyt myyt mulle”. Kumma kyllä, kassaneiti ei tästä hellinnyt, vaikka mies yritti vielä parantaa asemaansa toteamalla, että myyjän ”hinkit ovat maailman kauneimmat”. Kun lämpöä (tai viinaa) ei vieläkään irronnut, mies lähti suutuspäissään pois. Ovella hän tuli kuitenkin toisiin aatoksiin, kääntyi takaisin, asteli luokseni ja sanoi ”itseasiassa, sulla on vielä nätimmät, jaetaanks toi pullo..”

Jooei. Ihan niin epätoivoisia tässä ei kuitenkaan ehkä vielä olla.

 

Kommentit (5)
  1. Tinder Iskurepliikit | Hyvät Ja Huonot Uutiset
    5.7.2020, 02:44

    […] Huonot iskurepliikit, osa 1 – True story. | Lily – Huonot iskurepliikit, osa 1 4 Vaikka olisi tosi ihanaa, että se unelmien Ryan Gosling tulisi luoksesi, väläyttäisi hymyn ja droppaisi maailman kauneimman lauseen just sulle, on todellisuus harvoin tämä. […]

  2. Siis naisistahan on AINA kaikkein ihaninta kuulla tollasia ”iskukommentteja” 😀

    1. Piristää päivän kuin päivän! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *