Life is a rollercoaster, just gotta ride it

Juna nytkähtää eteenpäin ja kappas, tasaisuuden jälkeen edessä on alamäki. Elämä vilistää silmien edessä, kaikki menee pieleen, joku söpö peruu treffit, toinen kertoo, että haluaa olla vain kaveri, räntää sataa ja kaupasta ei löydy lempparijäätelöä.

 

diealone.gif

 

Hetken pitelet päätäsi ja pohdit, kestävätkö nämä vaunut enää yhtäkään pudotusta. Silloin kännykkä piippaa uuden tinderviestin ja juna alkaa raksuttaa taas ylöspäin. Tyyppi vaikuttaa kivalta, sovitte treffit, aurinko paistaa ja jäätelökin olisi vain pilannut ensi kesän rantakunnon. Jihuu, täältä ylhäältä on myös ihan tosi hienot maisemat, äskeinen alakulo on muisto vain!

happydance.gif

 

Ettei elämä olisi kuitenkaan ihan niin helppoa, niin on myös muistettava muut laitteiston vaatimukset. Ihan kuka vaan ei pääse kärrykyydille vaan saadakseen ostettua koko kesän hupirannekkeen, tulee hakijan täyttää ainakin pituusvaatimus. Ja vaikka Lintsi ei tätä vaadikaan, niin me vaadimme: kivat kengät ovat must! Mutta jos nää pikkujutut on kunnossa, niin meidän puolesta juhannushäät kuulostaa hyvältä.

Kommentit (4)
  1. Voisikohan täältä löytyä rakkaus? Törmäsin sattumalta netissä ja mietin, että voisin mainita tänne blogiin 🙂

    http://www.ihanasinkku.com

    1. Oioioi… Luulen, ettei olla ihan valmiita televisioon, vaikka vähän houkuttelisikin nämä ”tieteelliset menetelmät”. Kiitos kuitenkin vinkistä, kiva, että ajattelit meitä!

  2. Aikasta hyvä allegoria 🙂

    1. Kiva, että tykkäsit 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *