Myötä- ja vastoinkäymisissä (pienet lipsahdukset sallittu?)

Tällein kolmeakymppiä kolkuttelevana sinkkuna on pakko pistää itseään likoon. Se tarkoittaa sitä, että jos joskus kuvittelee löytävänsä jonkun ihan oikean ihmisen (ei pelkkää RG:tä), niin täytyy olla avoinna uusille tuttavuuksille. Olen kuitenkin viimeisinä viikkoina havainnut epämiellyttäviä piirteitä saman ikäisten miesten baaritoiminnassa. Seuraa semikatkera tilitys, jota ehkä niiden, jotka vielä katsovat maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, ei kannatta lukea.

Jokin hetki sitten juttelin yhden söpön tyypin kanssa baarissa. Oltiin puhuttu jo ummet ja lammet ja hän toi erittäin selvästi esiin, että haluaa tavata vielä uudelleen. Tilanne näytti suhteellisen lupaavalta kunnes siirryttiin puhelinnumeroihin. Tyyppi näytti hetken vaikealta ja pusersi viimein ulos sanat: ”Mä tosi paljon haluisin nähä sua myöhemmin ja vielä tänäänkin, mutta valitettavasti mulla on tyttöystävä…”. Olin hetken vähän ällikällä lyöty, kun tyyppi siinä jatkoi pahoillaan olemista ja tunteidensa vakuuttelua. Totesin sitten siihen, että jos seurustelu on niin kamalan vaikeaa, niin ei ehkä kannata, mutta tää juttu oli nyt tässä.

Aattelin, että kyse oli yksittäistapauksesta, mutta valitettavasti eilinen baarireissu osoitti kuvitelmani vääriksi. Juteltiin erinäisten tyyppien kanssa ja aluksi oli ihan hauskaa. Sama kaava kuitenkin toisti itseään. Tällä kertaa tyyppi oli vaan naimisissa ja sillä oli kaksi lasta. Ookoo. Halusin kuitenkin selvittää, mistä tässä on kyse ja jäin haastattelemaan. Mies vaan hymyili, kohotti olkiaan ja totesi, että avioliitto on välillä rankkaa. Varmaan onkin, mutta ehkä ne asiat selviäisi paremmin sen toisen puoliskon kanssa jutellessa kuin baarissa muita viekotellessa. 

Eniten tässä ärsyttää se, että mun aikaa tuhlataan! Se on ehkä vaikea asettua mun asemaan, jos ei pysty ees ajattelemaan sitä kotona olevan ihmisen tunteita sillä hetkellä, mutta hei haloo. Baarissa on kiva tutustua uusiin ihmisiin enkä tarkota todellakaan, että varatut ei saisi jutella kenenkään kanssa, mutta lähtökohtaisesti en haluaisi, että mua johdateltaisiin harhaan. Rachel Bilson sanoo sen hyvin: se on turhauttavaa ja epäreilua. Kuten ehkä huomaatte, nyt on fiilikset vähän synkät kaiken suhteen. Onneksi viikko aikaa kerätä positiivista energiaa ensi viikonloppuun ja uusia varattuja miehiä varten!

 

unfairmarriedpeople.gif

 

Aamun wtf-lisäkommenttina: R-kioski & #sinkkumuki. Juuri se, mitä maailma kaipaa.

Kommentit (9)
  1. Törmäsin samaan ilmiöön itse sinkkuna paljon. Aika paljon oli myös niitä esim. Facebookin kautta heitettyjä ”puoliflirttejä” päiväkahveista etc, vaikka samaan aikaan päiviteltiin kuvia just syntyineisä lapsista tai muusta.

  2. Taitaa olla kyseessä miesten ja naisten väliset seksuaaliset erot. Miehillä on luontainen tarve ”paritella” mahdollisimman monen naisen kanssa kun taas nainen panostaa mielummin laatuun.

    1. Biologisesti siinä onkin varmaan kyse tosta erosta. Toivoisi kuitenkin (ja näinhän toki on usean kohdalla!), ettei ne eläimelliset vaistot saisi yliotetta ihmisistä, kun alkoholia on nautittu. Tietty jos haluaa vaan siittää lisää jälkeläisiä mahdollisimman monen kanssa, on ehkä hyvä miettiä myös sitä, että onko avioliitto sillon se oikea ratkaisu itselle…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *