Valonpilkahdus risukasassa

 

Astuin ruuhkabussiin ja retein askelin suuntasin kohti takapenkkiä. Vasta laskettuani ahterin keskipenkkiin tajusin istuneeni kahden teinipojan väliin, joista toinen välittömästi esitteli itsensä Esko Ahona ja toinen Tanelina. Huumorimiehiä. Pojat kertoivat olevansa kavereita keskenään ja vastailin lähinnä sanoilla ”mmmm” ja ”hmmm” ja koitin parhaani mukaan piiloutua kaulaliinani sisään – olenhan varsinainen sosiaaliperhonen, mitä vieraisiin miessukupuolen edustajiin tulee (ikään katsomatta, näköjään). Pojat jatkoivat jokseenkin erikoisten juttujensa jauhamista ja aloin pohtia, josko kyseessä olisi a) rehellinen humala b) kovemmat aineet vai c) aivoperäiset vikakytkennät, mutta mikään ei tuntunut natsaavan. Pohdintojeni aikana pojat olivat jo virittäneet kivan tunnelman takapenkille laulamalla molempiin korviini erittäin pätevästi Justin Timberlaken Mirrorsia, mikä nyt viimeistään sai täti-ihmisen sukat pyörimään jaloissa. Ja tätä serenaadia jatkui valehtelematta ainakin 10 min täydessä bussissa. Koska tilanteessa ei ollut mitään menetettävää (eli olin totaalisesti liian vanha näille kolleille), aloin poikien kanssa juttusille. He kertoivat nauttivansa ihmisten nolaamisesta ja esim. siitä, että kahviloiden aamupaloilla esittävät homopariskuntaa ja keskustelevat kovaan ääneen seksielämänsä ongelmista. Jokseenkin innostuin jutusta ja vietin varsin rattoisan loppumatkan poikien välissä kikattaessa. Kun aikani tuli nousta bussista, pojat halusivat minun vielä arvuuttelevan ikiään. Arvioin millintarkalla ikäsilmälläni vuosia kertyneen 16 ja 17 vuotta ja osuin täysin oikeaan! Toki halusin myös vasta-arvion ja tittidii: 23!!!!!!!!!!! KIITOS POJAT <3               

….olisittepa 10 vuotta vanhempia.

cher.gif

 

 

 

 

 

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (2)
  1. Koen oppineeni näiltä poikasilta niiiiiiin paljon elämästä!

  2. ”He kertoivat nauttivansa ihmisten nolaamisesta ja esim. siitä, että kahviloiden aamupaloilla esittävät homopariskuntaa ja keskustelevat kovaan ääneen seksielämänsä ongelmista.”

    Aivan loistava! Melkein 3-kymppisenä tuota ei viitsi harrastaa, mutta hyvä, että muutkin ovat äkänneet omat piilokamera-show’t (ilman kameraakin).

    Ja paljon pointseja Cheristä :D.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *