Ystävänpäivä – survival kit

Huomenna koittaa taas ystävänpäivä, jokaisen sinkun lempparijuhla, lallatilaa! Kuluva viikko on koetellut sinkun hermoja monella tapaa: on Iltasanomien rakkausviikko (Luitteko sen Nykäsen Matin rakkauskirjeen uusimmalle Mervilleen? Mulla taisi tulla pikkasen oksennusta suuhun.), on R-Kioskin uudet Sinkku- ja Varattu -kahvimukit (Ihan oikeesti, kenen mielestä nämä erilaiset sinkkukorit, -pullat ja kahvimukit on huikee idis?) ja sitten viikon kruunaa tämä jokaisen hanipöön yhteinen rakkauden juhla, ystävänpäivä.

 

simpson.gif

 

Esitämme tässä nyt mullistavan ajatuksen, että mitä jos ystävänpäivässä voisikin olla tällä kertaa kyse niistä YSTÄVISTÄ eikä siitä omasta kultsipuppelista? Seuraavaksi selvitymispakki jokaiselle sydämien sarjatulituksessa kärvistelevälle.

1) Kyseessä tosiaan on YSTÄVÄNpäivä. Kuinka paljon tätä voi korostaa? Vaikkakin ällösöpöt jenkit ovat omistaneet päivän rakkaudelle ja hanielämälle, niin Suomessa päivä on nimetty ystävänpäiväksi. Vaikka meistä kumpikaan ei löydä hirveän suurta patrioottia sydämestään, niin tämän juhlapäivän kohdalla teemme poikkeuksen ja toteamme ”maassa maan tavalla!”. Tärkeimpänä sanomanamme on siis se, että kerätkää huomenna ne ystävät ympärillenne ja nauttiikaa päivän aikana heidän olemassaolostaan ja siitä korvaamattomasta sisällöstä, jota parhaat ystävät elämäänne tuovat.

2) Menkää baariin. Kiistämätön fakta on se, että Suomessakin kaikesta huolimatta pariskunnat haluavat olla ystävänpäivän kylki kyljessä. Tästä johtuen todennäköisyys kohdata varattu mies baarissa on pienempi ja meidän logiikan mukaan sinkkumieslaitumet ovat vehreimmillään. Tänä viikonloppuna myös säärien sheivaus, varapikkareiden ja ehkä jopa hammasharjan pakkaaminen ovat erittäin sallittuja toimenpiteitä iltaan valmistautuessa. Ja hei miettikää miten ihanan vaaleanpunainen kiikkustuolitarina: ”tapasin isäsi ystävänpäivänä (pilkun jälkeen kolmen promillen humalassa Städärin narikkajonossa) 2014”, aaawwwwwwww <3

3) Mieti, miltä kaikelta stressiltä säästyt. Ei huolta lahjojen ostamisesta, imelistä rakkaudentunnustuksista tai yllätyskosinnoista. Tänään Lidln kassajonossa hieman surkean näköinen mies osti kotiinvietäväksi 4,99 euroa maksavan maailman rumimman ystävänpäiväasetelman. Sillä sekunnilla saatoin olla onnellinen siitä, etten joudu näyttelemään ilahtunutta, kun puska tuodaan suurena rakkauden osoituksena näytille. 

4) Hyödynnä tarjoukset. Viittaa myös kohtaan yksi. Kaikkialla hoetaan, että kaksi yhden hinnalla. Saa kahveja, teatterilippuja, ravintolaillallisia. Nappaa se parhaista parhain mukaasi ja hyödyntäkää joka ikinen love birdseille suunniteltu mega-ale. Siitäs saitte markkinoijat, siitäs saitte.

Ja jos mikään näistä ei saa mieltä paremmaksi, niin…

5) Vedä kännit. Niin mekin tehdään.

valentineblaah.jpg

 

 

 

Kommentit (7)
  1. Mulle olisi kelvannut se 4,99 maksanut asetelmakin, aviomieheni tuntien se ei edes tajua, että on ystävänpäivä. 😀

    Sain tosin siltä n. nelisen vuotta sitten oikein kunnon kukkapuskan töihin Valentine’s Dayna, ehkä näitä on siis odotettavissa kerran vuosikymmenessä. 

    Minä juhlistan ystävänpäivää popsauttamalla joululahjaksi saamani skumppapullon jo heti iltapäivästä! 

    1. Skumppa iltapäivällä on aina hyvä!

  2. Se mainos on karmein: ”Sinkku vai varattu – uskallatko tunnustaa tunteesi?”. YÖH! Mut suunnitelma illalle kuulostaa loistavalta 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *