Kastelli Verso: taloprojekti etenee ja muutto lähestyy

Moi!

Minulle on muutama yhteydenotto tullut sähköpostiin ja kommenteilla siitä, että olisi kiva kuulla meidän rakennusprojektin etenemisestä ja nähdä vähän kuviakin rakennustyömaalta. Viimeksi olenkin kirjoitellut maatöiden aikaan ja siitä tuntuu olevan ikuisuus. Tässä välissä tontille on noussut talo ja se näyttää jo aivan kodilta. Meidän projekti on mennyt todella hyvin. Jos joku nyt ensimmäistä kertaa istahtaa blogin ääreen, niin olemme siis meidän pienen perheen kanssa rakennuttamassa Kastellin muuttovalmista Versoa. Kyseessä on Verso 92/105 ja työmaa on Rovaniemellä.

Projekti on edennyt sisätyövaiheeseen ja viime viikolla meille tuli takka Uunisepiltä. Takka on Uuniseppien Kastelli -mallia. Ensi viikolla meillä alkaa sisäkattojen asennus, sitten on luvassa tiiveysmittaus ja vihdoin lattioiden asennus. Ainoa harmillisuus tässä projektissa on ollut, että eri vaiheiden välillä on jopa viikkoja aikaa ja työmaa seisoo. Olen kuitenkin tyytyväinen, että päätimme rakentaa jo talvellä, että pääsemme muuttamaan mahdollisimman aikaisin. Talviolosuhteet eivät meidän kohdalla ainakaan ole vaikeuttaneet projektia ollenkaan. Pieniä kuljetusvaurioita on ollut joissakin tavarantoimituksissa, mutta Kastelli reagoi nopeasti reklamaatioihin eivätkä työvaiheet ole viivästyneet uusien toimitusten takia.

Tässä muutama kuva kodista tällä hetkellä:

Takka valmistui viime viikolla
Kuvassa talon olokeittiö keittiöön / kodinhoitohuoneeseen päin kuvattuna
Olokeittiö olohuoneeseen päin – korotettu sisäkatto on ihana
Olohuoneesta näkymä makuuhuoneisiin päin
Meidän ihana Uuniseppien pieni takka
Meidän makkaria
Näkymä tällä hetkellä kodinhoitohuoneesta saunaan ja suihkuun
Talo ulkoa <3

Nyt jo voin sanoa, että meidän tuleva koti on avara ja valoisa ja juuri oikean kokoinen meidän perheelle. Meillä on sauna ja kodinhoitohuone ja iso avara olokeittiö, jossa  valoa riittää isoista ikkunoista. Meille tulee tuohon talon edustalle iso osittain katettu terassi. Odottelen kovasti jo sitä, että pääsen sytyttelemään takkaan tulia ja fiilistelemään uutta kotia.

Ollaan hankittu uuteen kotiin uusi pöytäryhmä ja muutama uusi hieno valaisin ja pieniä sisustusjuttuja, jotka on varastoituna valmiiksi muuttoa varten. Lisäksi meille tulee vielä Ikean vaatekaappisysteemit huoneisiin.Teen erikseen postauksen mun sisustussuunnitelmista taloon. Meille tulee vaalea ja valkoharmaata ja marmoria.

Yksi syy, jonka takia en ole päivitellyt blogia niin innokkaasti on se, että me odotellaan ensimmäistä lasta, joka syntyy heinäkuussa. On ollut jonkun verran vaikeuksia raskauden aikana pahoinvoinnin ja umpisuolentulehduksen ym. kanssa, niin onkin aika lailla voimat menneet siihen. Mutta tällainen masu meillä täällä kasvaa:

Masu

Teen nyt lähipäivinä sisustus- ja terassiasioissa postaukset ja jatkan nyt blogin päivittämistä sitä mukaa, kun työt edistyy.

Essi

koti lapset oma-elama raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *