Matkan jälkeen

Muistan ajan, kun me suomalaiset ihmettelimme, kummastelimme ja hämmästelimme miten virossa  asiat ovat ”rempallaan” , kaupunki sen liike-elämä yms. oli meidän mielestämme jälkeen jäänyt. Tänään asiat ovat ihan toisin….

Vietin runsaan vuorokauden virossa shoppaillen ja yön vietimme hotellissa. Täytyy tunnustaa, että keväällä NY:ssa shoppaillessani oli samanlainen fiilis  kaupat, palvelu ja valikoma oli lähes vertailukelpoisia . Mitäs meillä täällä suomessa  on noh… stadissa on kauppakeskus  Kamppi jossa,  on ehkä vähän yritetty samaa, mutta kaus jää onhan siellä tietysti  Mango, Vero Moda ja Guess,  mutta niiden valikoima on aika suppeaa, kun vertaa tuonne maailmalle. Tietysti täytyy muistaa, että sitä tänne sisäänostetaan mitä kansa ostaa.

Hotellihuone  meillä oli yhtä iso kuin meidän kotona oleva olohuone ja huonessa oli vielä  saunakin. . Aamiaisella oli evästä joka lähtöön.

Täytyy tunnustaa, että molemmat minä ja mieheni totesimme pitäisiköhän muuttaa Viroon, kun katselimme tätä niin ihanaa koti Suomeamme taas kerran kotiin paluumme jälkeen.  Tosin mikäs meillä on täällä Suomessa  ollessa onhan meillä ihan oma munamies ja Paavo Värynen luomassa Suomikuvaa ulkomaille.

Näillä nyt mennään ja jäädään miettimään mitä suunnitelmia pitäisi tehdä, että saisimme siirrettyä osan liiketoiminnastamme viroon.

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *