Kivun-ja stressinhallinta

Tammikuu on nyt mennyt, ei tosin ihan niinkuin suunnittelin. Ruokavalio meni liian tiukaksi ja siten mahdottomaksi toteuttaa. Helmikuussa onkin tarkoitus pärjätä ilman sokeria ja gluteeniviljoja. Viime kuussa meni 11 tai 12 päivänä triptaaneja (luulen, että yksi päivä jäi merkkaamatta). Ajattelin helmikuussa koettaa pärjätä kokonaan ilman niitä. Tuleepahan samalla testattua, onko osa ongelmaa niiden syömisessä 

 
Aloitin tällä viikolla Migreeniyhdistyksen Kivun-ja stressinhallintakurssin. Sisällöt vaikuttavat pitkälti tutuilta, jo aiemmin kokeilemiltani jutuilta. Koetan kuitenkin nyt syventää tietämystäni aiheesta. Olen siis jo aiemmin perehtynyt mindfulnessin, hengityksen, rentoutumisen ja joogan jne. apuun kivun-ja stressinhallinnassa ja hyödyn niistä erityisesti stressaavassa tilanteissa. Migreenin ja sen oireisiin en ole kuitenkaan kokenut saavani merkittävää apua. 
 
En tiedä, onko ongelma siinä, etten halua hyväksyä kipujani ja muita migreenin oireita osaksi jokapäiväistä elämääni. Haluan pystyä elämään normaalia elämää!

hyvinvointi terveys mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *