Helsinki Living Day Spa, Candles & Champagne For Two

”Candles & Champagne For Two

Romanttinen kokovartalohoito kahdelle.

Pariskunnille tuoksuva ja tunnelmallinen tunnin kestävä kokovartalohieronta parihuoneessamme kynttilän valossa, rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Kiireetön tunnelma. Mahdollisuus höyrysaunan käyttöön ennen hierontaa. Saunomisen yhteydessä tarjoillaan nautittavaksi lasilliset kuohuviiniä & pientä purtavaa. Romanttinen lahjaidea kumppanille! Yhteiskesto 2h.”

ulko-ovi.jpg

Meillä ei ollut mahdollisuutta lähteä häämatkalle häidemme jälkeen, koska puolisolleni ei ollut ehtinyt kertyä yhtäkään lomapäivää. Häämatkan sijasta vietimme pidennetyn viikonlopun mittaisen honeymoonin kotikaupungissamme Helsingissä ja koska meillä ei ollut aikaa, panostimme jokaiseen minuuttiin maksamalla luksuksesta. Häitämme juhlittiin lauantaina 7.7.2018 ja kumppanini pyysi työpaikaltaan palkattoman vapaan maanantaille, jotta saimme viettää kaksi yötä get-away-tunnelmissa.

 

Yksi osa mini-honeymooniamme oli hulppea sviitti Klaus K:ssa, josta kirjoitan oman tekstinsä. Tässä postauksessa keskityn toiseen honeymoonimme osatekijään, rentouttavaan elämykseen Helsinki Living Day Spassa.

meikit.jpg

Olin varannut meille hoitopaketin ”Candles & Champagne For Two”. Kokonaisuuteen kuului tunnin pituinen laskeutuminen kiireettömään tunnelmaan höyrysaunan, kuohuviinin ja hedelmävadin kera omassa rauhassa. Kahdenkeskistä tunnelmaan laskeutumista seurasi tunnin kestävä kokovartalohieronta. Olin valinnut nimenomaan Living Day Span romanttisen hemmotteluhoidon, koska he tarjosivat mahdollisuutta olla hemmoteltavana samassa huoneessa rakastetun kanssa. Toisella tutkimallani vaihtoehdolla Day Spalla parihoidot tehtiin eri huoneissa.

 

Living Day Span tunnelma oli lupausten mukaisesti kiireetön ja lämminhenkinen, tunsimme itsemme todellakin tervetulleiksi. Koko alakerta oli varattu vain meitä varten, siellä saimme vaihtaa rauhassa kylpytakit päällemme, käyttää höyrysaunaa ja nauttia kuohuviiniä ja makupaloja. Henkilökunta oli liikuttavan ystävällistä ja meitä ohjattiin tiloista toisiin hellävaroin ja huomaavaisesti (HSP tykkää!).

Living Day Spa minä.jpg

Living Day Spalla on kauniit, boutique-tyyliset puitteet.

Alakerran pukuhuonetila oli sisustukseltaan rauhoittava ja jäimme ihailemaan erilaisia yksityiskohtia juomalaseista lähtien. Höyrysaunan lämpö oli sopiva alkurentoutus keholle ja sen hämäryys ja hiljaisuus puolestaan mielelle.

naposteltavat.jpg

Sovitun ajan päästä meitä tultiin ystävällisesti hakemaan varsinaiseen hierontaan. Yläkerrassa meitä odotti tuoksuva ja tunnelmallinen tunnin kestävä kokovartalohieronta parihuoneessa kynttilän valossa, rauhallisen musiikin soidessa. Hierontahuoneen hoitopedit olivat lämmitettyjä ja hoidon jälkeen saimme pukeutua alakerrassa yhtä tunnelmallisessa miljöössä kuin mistä olimme aloittaneetkin. Tämä elämysmatka oli nautintoa kaikille aisteille.

 

Kauneushoitola oli täydellinen levähdyspaikka, se oli juuri sitä, mitä olin tavoitellutkin. Hääjärjestelyt olivat nostattaneet minulle melkoisen stressin ja loppuvaiheessa aloin kärsiä jopa unettomuudesta, mikä oli minulle uutta. Living Day Span hemmotteluhoito mieltä hivelevine ympäristöineen ei olisi voinut tulla yhtään parempaan saumaan.

hierontahuone.jpg

 ”Candles & Champagne For Two”-hoito maksaa 280€ / pariskunta. Kokemus oli ehdottomasti hintansa arvoinen, muistan edelleen, miten lumoavaa kaikki oli. Olen käynyt aika monissa erilaisissa hieronnoissa ja muutamassa hemmotteluhoidossa, mutta tämä elämys oli aivan täydellinen. Kirjaimellisesti mitään ei puuttunut.

Virpi.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *