Kaupunkimatkailijan garderobi

Kevään tullessa on aika katsastaa vaatekaappia ja miettiä erilaisia yhdistelmiä tuleville matkoille. Kevät on jo pitkällä Roomassa, jonne suuntaan seuraavaksi kaupunkilomalle. Roomaan on aina yhtä ihanaa palata ja uskon, että tästäkin matkasta tulee elämyksiä täynnä oleva seikkailu. Matkalle mukaantulevien vaatteiden täytyy olla kevyitä ja olla helposti yhdisteltävissä keskenään. Lisäksi on tärkeää, etteivät ne vaadi perillä silitysrautaa näyttääkseen siistiltä.

Käytyäni vaatekaappiani läpi päädyin valitsemaan päiväkäyttöön kaksi lempikotelomekkoani, jotka ovat huolettomia, mutta myös tarpeeksi siistejä lounastilaisuuksiin, joita meillä on muutama matkana aikana. Kotelomekkojen kanssa valitsin uudet, ihanat ”karkkiballerinat.” Vaikka olen laukku- ja kenkäfriikki, pakkasin mukaan vain kaksi laukkua ja kahdet kengät.

Pitkään mietin mitä vaatteita ottaisin mukaan illaksi. Lopulta päätin ottaa tänä keväänä ostamani pitkän jakun, puolihameen, huivipuseron ja housuasun. Ilta-asujen väripalettiin kuuluuvat sininen ja valkoinen. Asuja voi käyttää myös päivällä vaihtamalla esimerkiksi jakun twinset-yhdistelmään housujen tai puolihameen kanssa. Matkalla on myös hyvä olla takki, joka kestää tuulta ja sadetta, joten pakkasia matkalukkuun Max Mara Weekendin kääntötakin. Alla muutama kuva suunnittelemistani asuista Rooman matkalle.

Päiväkäyttöön

20170414_172103.jpg

Asu 1

Kukkamekko ja neuletakki: Andiatan ihanan kukkahameen olen yhdistänyt Andiatan beigen värisen neuletakkiin. 

Kengät: Pretty ballerinas -nettikaupasta tilatut karkkikengät

Laukku: Furlan laukun ostin Furlan Helsingin myymälän alennusmyynnistä tammikuun alussa kevättä varten ja nyt pääsen käyttämään sitä ensimmäistä kertaa.

20170414_204406.jpg

Asu 2

Kotelomekko ja kaulakoru: Max Mara Weekendin mekon  ja siihen kuuluvan kaulakorun ostin viime keväänä ennen töihinpaluutani ja olen pitänyt mekkoa todella paljon. Mekko poikkeaa väritykseltään muista käyttämistääni mekoista. Aina kun puen mekon, tunnen oloni energiseksi. Kuvan sininen neuletakki on Andiatan.

Kengät: Pretty Ballerinas 

Laukku: Furla

 

 

Iltakäyttöön

20170414_204933.jpg

Asu 1

Pitkä jakku: Andiatan klassinen pitkä jakku on tämä kevään mallistoa. Jakkua on helppo yhdistellä puolihameen, kotelomekon tai pitkien housujen kanssa.

Puolihame ja huvipusero:  Andiatan tämän kevään mallistoa. Puolihametta ja huvipuseroa voi käyttää juhlavammin pitkän jakun kanssa. Huivi pusero on hyvännäköinen myös esimerkiksi valkoisten pillifarkkujen kanssa ja puolihametta voi käyttää mainiosti twinset-yhdistelmän kanssa.

Kengät: &otherstoriesin kultakengät ostin helmikuussa avausta liikkeestä ja ne ovat ensimmäistä kertaa mukana matkassa. Korko on juuri sopiva, sillä niillä pystyy kävelemään pidemmänkin matkan mukulakivillä.

Laukku: Andiatan sinisen laukun ostin, koska olin pitkään etsinyt sinistä, pienempää laukkua iltakäyttöön. Laukku on ihana kesäkaukku valkoisten ja sinisten asujen kanssa.

20170414_205232.jpg

Asu 2

Pitkä jakku: Andiata

Toppi ja pitkät housut: Andiatan tämä kevään mallistoa. Housut ja toppi ovat helppohoitoista ja miellyttävää viskoosia ja polyamidia. Asun voi pestä itse ja se on todella miellyttävä päällä. Housut voi yhdistää esim. sinisen huvipuseron kanssa ja toppi on todella hyvännäköinen pillifarkkujen kanssa.

Kengät: &otherstories

Laukku: Andiata

20170414_171119(0).jpg

Asu 3

Jakku: Andiata

Pitkät housut: Andiatan klassikkohousut ovat aina yhtä tyylikkäät ja näyttivät todella hyvältä uuden jakun kanssa

muoti paivan-tyyli trendit hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *