Seikkailu alkaa

”Tuottaja-Anttila on Annakaisa, joka lähti vuodeksi maailmalle seikkailemaan ja kiertämään festareita. Virkavapaalla oleva Ruisrockin vastaava tuottaja kirjoittaa tapahtumista, opettelee uusia uimahyppyjä ja juo paljon kahvia.”

Tuleva vuosi kiteytettynä kahteen lauseeseen. Fiilikset voisin kiteyttää, että hui – jännitys, huh – rentous ja oi – onni. Lisäksi haikeutta, vapautta, toivoa ja levottomuuttakin.

Keväällä 2014 sanoin ensimmäisen kerran ääneen, että tahdon jäädä syksyllä 2015 vuodeksi virkavapaalle töistä. Hypätä vuoden ajaksi irti unelmatyöstä Ruisrockin vastaavana tuottajana ja urani parhaasta työpaikasta. Tuosta ääneen sanotusta lauseesta seurasi työn täyttänyt vuosi, jonka lopputuloksena onnistuimme tiimimme kanssa tekemään kaikkien aikojen Ruisrockin. Kesän ainoat ensimmäiset hellepäivät ja 95 000 kävijää tekivät Ruissalon viikonlopusta kesän parhaan.

Annakaisa_Ruisrock2013_web.jpg

Tuottaja-Anttila Ruisrockissa 2013. Kuva: Ruisrock / Joonas Mäkivirta

Nyt olen palauttanut toimiston avaimet ja perehdyttänyt tuuraajani. Olen luopunut omasta kodista ja pakannut elämäni varastoon. Olen ostanut ensimmäisen rinkkani ja matkavakuutuksen vuodeksi. Lähtöön on jäljellä vain muutama päivä, ensimmäinen viisumi odottaa jo passin takasivulla tarkastajaa.

Seuraavan vuoden kirjoitan festareista, niin Suomessa kuin maailmalla. Haluan etsiä parhaat festaritarinat, niin lavan takaa tuotannon puolelta kuin eturivin yleisöstä. Kerron mitä tuottaja oppii ja ihmettelee matkalla.

Mutta, juodaan nyt ensin aamukahvia. Nautin viimeisistä aamuista Helsingissä, pidän väliaikaista kotia ystävien kauniissa kodissa Käpylässä. Parvekkeella tuulessa heiluva auringonkukka on juuri puhkeamassa kukkaan uhmaten alkanutta syksyä. Mieli on poikkeuksellisen kevyt ja olen täysin vakuuttunut siitä kuinka kaikki tulee menemään hyvin.

Tuottaja-Anttilan bannerin valokuvasi ja sommitteli ystäväni Saara Autere. Fontti on Mikko Knuuttilan suunnittelema Jaapokki.
 

suhteet oma-elama tyo matkat
Kommentit (1)
  1. Superkiinnostava blogi! Tervetuloa Lilyyn, hyppäämme matkaasi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *