maailman paras työnhakulomake?

Kiitos Jeminan, kuulin tästä aivan mainiosta työpaikasta. Durexin mukaan he tarjoavat maailman parasta työpaikkaa kondomintestaustehtävissä. Ehkä tuo ”maailman paras” on hiukan liioiteltu ilmaus, tällä työllä kun tuskin kukaan onnistuu itseään elättämään, mutta onhan sitä huonompiakin työpaikkoja nähty. Erityisen miellyttävä oli kuitenkin tuo hakulomake, siihen ei tarvinnut käyttää tuntitolkulla aikaa, toisin kuin työnhakulomakkeisiin yleensä. Eikä yhtään pp.kk.vvvv-merkintää! Hieno kaavake, varmasti myös hieno työ.

Parasta tässä on se, että koska en varsinaisesti ole kondomintestausalalla, ei ammatillinen itsetuntoni kärsi, vaikken paikkaa saisikaan. Sitä paitsi osallistun samalla arvontaan, mikäs sen mukavampaa. Itse asiassa arvonta toisi kivan lisän työnhakuun kuin työnhakuun. Vaikka ei saisi työpaikkaa, voisi sentään voittaa firman logolla varustetun lippalakin.

 

suhteet oma-elama hopsoa tyo
Kommentit (1)
  1. Hakulomake oli tosiaan suoranaista lomaa. Kerrankin ei tarvinnut jankata, että olen ahkera ja sosiaalinen ja BLAA BLAA BLAA. Maailman parhaana paikkana markkinointi saattaa tosiaan olla vähän liioittelua – mutta toisaalta, missä muussa duunissa hylätyt kandidaatit saattavat silti voittaa lippiksen! Ai et saanu duunii? Ei se mitään! Durex-hattu päähän ja menox!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *