KOSKA MÄ VOIN

 

IMG_20180202_104337_498.jpg

Tosiaan ajoin hiukset pois. Tai siis annoin parturin tehdä sen ensimmäisellä kerralla, sittemmin olen huolehtinut lyhentämisestä itse. Olen tähdännyt tähän hiusmalliin jo kauan ja odotin haaveeni toteutumista kärsivällisesti. 

Viimeisen kimmokkeen päätökselleni sain joulukuussa 2017 ystäväni parkaistessa parturikuvani nähdessään: ”kaljuksi ei sitten ajeta!” Anteeksi mutta millä oikeudella minua kiellät? No koska hänen häänsä olivat helmikuussa 2018 ja minä olin yksi kaasoista, päätin joustaa ja odottaa. En myöskään usko, että ystäväni ajatteli asiaa ollenkaan.

Kerroin päätöksestäni lähes kaikille etukäteen ja lähes jokainen kysyi, miksi. Osa oli myös innoissaan, joku tuhahti. Isoäiti ilmoitti, ettei tule pitämään uudesta hiustyylistäni. Toisin kuitenkin kävi ja hän rakastaa sitä aivan yhtä paljon kuin minäkin. 

No miksi sitten? Koska mä voin. Koska mua ärsyttää, että muut kuvittelevat voivansa määrätä minun hiusteni mitan. Kannanotoksi. Koska mun teki mieli. Koska miksi ei? 

kauneus hiukset
Kommentit (2)
 1. Kaunis!

  Mie ajoin itseni kaljuksi ekaa kertaa nelikymppisenä, ihan vain koska halusin kokeilla. Elämäni helpoin hiuskesä! Seuraavana keväänä tein saman homman ja nautin ihan yhtä paljon.
  Koska parisuhteessa on hyvä joskus tehdä kompromisseja, sen jälkeen olen antanut hiusten kasvaa, mutta…

  1. Ooo! Onneksi en itse odottanut niin kauaa, ennen kuin laitoin leikkuriin töihin.

   Olisiko parisuhteen kompromissi myös se, että sun hiukset napsastaisiin ensi kesäksi poikki? Vai onko parisuhteen toinen osapuoli tehnyt jonkin muun myönnytyksen?

   Itsellänihän  kävi sellainen tuuri, että hiuksien pois ajamisen jälkeen muutkin ihmiset tajusivat, että siili sopii mulle paremmin! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *