Siistii..?

Pahoittelut blogihiljaisuudesta, elämä hyökkäsi väliin! Pidemmittä puheitta asiaan:

Cool. Or not.

Puhtaus on puoli ruokaa. Ja iso osa myös silmänruokaa.

Mutta nyt puhutaan yleisestä siisteydestä, palataan henkilökohtaiseen hygieniaan toisella kertaa.

Sain viime viikonloppuna viettää aikaa erään bisnesuroon kanssa ja illan jälkeen oli pakko pohtia kuinka tyyppi pärjää niinkin hyvin bisneksillään sellaisella siisteystasolla? Ja btw, tästä tyypistä tulette kuulemaan vielä paljon lisää, what a charmer!

Kertokaa, että en ole yksin tämän ongelman kanssa; mies on epäkunniottava porsas.

Muruttelua ja kullittelua (kummassakin merkityksessä) riitti kyllä, mutta tämä ei kyllä heijastunut käytöstapoihin:

Tyyppi teki ruokaa keittiössäni ja jätti kaiken, siis aivan kaiken, niille sijoilleen. Pöydät täynnä muruja, leikkuulauta likaisena pöydällä, voi huoneenlämmössä, leipäpussi auki… siis ARGH! Ja kaiken huipuksi tyyppi kaivoi juustohöylän lavuaarista ja höyläili sillä juustoani muina miehinä vaikka kohteliaasti huomautin, ettei höylää oltu pesty. Toisaalta, miksi sitä kiinnostaisi mun juuston homehtumisaste? Toivottavasti muut tyypin höyläilyt tapahtui paremmalla hygieniatasolla ja vähemmän ruokamyrkytykseen johtavia baketeereita levittäen.

Toinen klassikko tässä kategoriassa on ne yhden illan jutut jotka tarttuvat baarista mukaan ja vääntävät aamulla krapulapaskansa sun rakkaaseen posliinipönttöösi jättäen jälkeensä nykytaidetta lähentelevät jarrutusjäljet. Siis kamoon! Vaikka mä en sua enää tulekaan (toivottavasti) näkemään niin joku roti. En halua krapulassa hingata sun paskaasi mun pöntöstäni.

Pahinta tässä on jos tyypissä on muuten potentiaalia, koska kyseessä ei kuitenkaan ole mikään nykyaikainen Hannu ja Kerttu -satu, jossa mun pitäisi seurata miestä leivänmurujen ja likaisten sukkien perässä koko loppuelämäni. Sorry guys, mutta jos jo ekoilla kerroilla sotkette mitään häpeilemättä ei pesää, saati kotipesää, löydy tästä osoitteesta enää jatkossa.

Pitää ottaa tavaksi tunkea kundin luo yöksi, silloin sotkut jää niiden murheiksi. Vaikka tämä neitihän ei jätä sotkujaan muiden siivottavaksi eikä pitäisi kenenkään muunkaan jättää. Älkääkä nyt hyvät miehet edes pistäkö äitiänne siivoamaan jälkiänne jos olette yli 12-vuotiaita. Aamen.

XO

suhteet rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *