Arkikuva(t) 28: Se on alkanut!

…nimittäin KESÄ ja LOMA!!! Uuuuuuaaaaaaa!!!

Ensin pakattiin (aaaargh! mun ykkösinhokkihommaa!).

Takapenkin jengi.jpg

Sitten lähdettiin kahden päivän ajomatkalle mökille Ylä-Savoon, yhden yöpysähdyksen taktiikalla. 500 km yhden (kohta) kaksivuotiaan ja yhden kymmenenviikkoisen kanssa on huomattavasti mukavampi, kun sitä ei yritetä suorittaa yhteen putkeen. Matka menikin ihmeen hyvin – Liinan päiväunet jäivät kumpanakin päivänä alle tuntiin, mutta Poju nukkui suureksi onneksi melkein koko matkan ja pysähdykset osuivat sopiviin väleihin. Loppumatkasta Liinan viihdyttäminen tosin alkoi käydä jo työstä.

Perillä.jpg

Perillä odotti ihana-ihana mökki, onneksi hyvässä kunnossa, vaikka hiirenraatoja löytyikin. Poikkeuksellisesti ollaan käyty viimeksi mökillä joululomalla, kun loppuraskaudesta johtuen hiihtolomareissu jäi väliin ja pääsiäinen ei ihan riittänyt näin pitkään trippiin, joten jo oli aikakin tulla tänne!

Iso sänky.jpg

Pienetkin nauttivat olostaan 🙂 Lasten yöllisistä heräilyistä johtuen tämä perhe on jakautunut nukkumaan kahdessa eri huoneessa eli Mies ja Liina makuuhuoneessa, minä ja Poju tuvan vanhassa levitettävässä sängyssä. Ihan hyvä tuossa on nukkua tuollaisen pienen kaverin kanssa, mutta miten ihmeessä me ollaan Miehen kanssa mahduttu nukkumaan siinä kahdestaan aiemmin!?! Ennen mökkimakkarin remonttia ja uutta parisänkyä me nimittäin nukuttiin tuossa aina, ja jos mun kantapäät osui viime yönä toiseen päätyyn niin mitenköhän tuo parikymmentä senttiä pidempi miekkonen on siinä mahtunut olemaan, toisen aikuisen vieressä vielä…

Maisema.jpg

Tästä ei maisema paljoa parane! Ihananihana pihakoivu ei nyt päässyt kunnolla kuvaan, mutta sitäkin voi tuosta vanhalta sängyltä käsin ihailla ja kiitellä onneaan. Täällä sielu lepää! <3

Jatkosuunnitelmat kesälle:

– Ylihuomenna pakataan taas väki ja jonkin verran oheismateriaalia autoon ja ajetaan takaisin Espooseen, jälleen yhden yöpysähdyksen taktiikalla. Ai miksi? Koska tällä kertaa mökillä ollaan lähinnä huoltoreissulla eli varmistamassa, ettei nurmi ym. kasvusto pääse ihan villiintymään näin alkukesästä.

– Kotiinpääsystä seuraavana päivänä eli lauantaina pyykätään, pakataan ja järjestellään vimmatusti, jotta sunnuntaina päästään lentämään LONTOOSEEN! Lasten serkut odottavatkin siellä meitä jo malttamattomina, kuulemma laskevat päiviä meidän saapumiseen. Lontoossa hengaillaan Miehen siskon ja hänen lastensa kanssa, otetaan iisisti ja turisteillaan sen verran mitä sattuu huvittamaan.

– Tiistaina ennen juhannusta lennetään takaisin kotiin. Seuraavana päivänä jälleen pyykätään, pakataan ja järjestellään vimmatusti, jotta sitä seuraavana päivänä päästäisiin taas lähtemään ajomatkalle takaisin mökille, samalla yöpysähdysmetodilla.

– Ja seuraavan kerran kun päästään takaisin mökille – ei lähdetä täältä enää kulumallakaan! Tervetuloa vierailulle ystävät ja sukulaiset, juhannuksen jälkeen me poistutaan täältä vasta elokuussa 🙂

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *