Isänpäivän viettoa

Meillä on vietetty isänpäivää valvomalla aamuyöstä Lapsen pelkoitkujen takia, nukkumalla myöhään taaperoinen vanhempien välillä, lahjomalla isää, tekemällä ja syömällä meidän perinteistä juhlapäivien herkkubrunssia Eggs Florentinea (pinaattia ja uppomunaan paahtoleivällä), työntelemällä pupua leikkirattaissa sekä pesemällä ikkunoita, imuroimalla ja siivoamalla. Kaikenlaista on jo ehditty! 

Päikkäriaikaan Mies vei Lapsen yläkertaan ja palasi pian takaisin – olin että mitä??? Nukkuuko se jo??? No ei nukkunut vielä, mutta jäi tyytyväisenä itsekseen hakemaan unta! Jeeeeeeeeeeeee! Tämä olisi nimittäin se varsinainen tavoite: Lapsi, joka osaa nukahtaa itsekseen sekä päivä- että yöunille. Ehkei tämä vielä joka päivä onnistu (viime aikojen piinallisten nukutuskokemusten johdosta suhtaudun hieman pessimistisesti aiheeseen), mutta suunta on hyvä ja aivan mahtavaa, että tänään Lapsi osasi jo jäädä itsekseen nukahtamaan. Hyvä Lapsi!

Mies sai lahjaksi jo perinteeksi muodostuneen itsepainetun T-paidan, samaan teemaan sopivan tiimiasupaidan Lapselle sekä Lapsen maalaaman isänpäiväkortin. Olen tosiaan ottanut tavaksi tehdä Miehelle syntymäpäivä- ynnä muiksi lahjoiksi T-paitoja, joissa on jotain henkilökohtaista rinnuksissa. Tapa alkoi, kun tein synttäripaidoiksi roadtrip-paitoja Miehen moottoripyöräreissujen aikana, paidoissa yleensä matkareitti ym. asiaankuuluvaa. Viime aikoina Lapsi on tietenkin ollut mukana koristelemassa paitoja. Tässä tämä uusin:

 

Lapsi kutsuu isää nykyään titäksiDSC04963.JPG

 

Papoille ja ukille maalailtiin isänpäiväkortteja jo hyvissä ajoin, tässä maalari työssään…

DSC04966.JPG

 

 

…tosin väripurkkien siirtely rasiasta pois ja takaisin oli se kaikkein mielenkiintoisin homma!

DSC04969.JPG

 

Kortit saatiin kuitenkin aikaiseksi!

DSC04971.JPG

 

Miehestä, Lapsesta ja isän kortista ei olekaan tullut otettua vielä kuvaa… No, en silti malta jättää tätä odottamaan, palaan asiaan vaikka myöhemmin. Nimittäin hetken päästä olemme lähdössä syömään erääseen kivalta vaikuttavaan italialaiseen ravintolaan Helsingissä, ajatuksena katsastaa, sopisiko ravintola hääaterian paikaksi helmikuussa. Eilen käytiin ostamassa sormukset! Nekin pääsevät sormiin vasta helmikuussa, kun kummallekin on tulossa vain yksi sormus eli ei varsinaisia kihlasormuksia.

Ihanaista isänpäivän jatkoa kaikille!

 

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *