Sairastupaa

Täällä sitä nyt sitten sairastellaan koko perhe. Tai no Mies on onneksi melko hyvässä hapessa ja minä suhteellisen kohtuullisissa flunssafiiliksissä. Mutta Lapsiparka on tänään oikein kipeänä 🙁 Nukkui sellaiset 12 h yöunet ja parin tunnin päästä siitä vielä reilut kaksi tuntia lisää, vai oliko peräti kolme. On ihan kuumeisena, yskäisenä ja reppanana, ei ole leikkinytkään vaan lähinnä möllöttänyt sohvalla tai sylissä lukemassa tai katsomassa Maisa-videoita. Jospa se siitä helpottaisi tämän päivän kuumeilun kautta. On se surkeaa katsottavaa, raasupieni. Minä tosiaan lähinnä katson, koska isästä on tullut erityisesti nyt sairastaessa se hittijuttu eikä äiti kelpaa, isällä kyllä on voimiakin paremmin käytettäväksi.

Mahtaakohan tämä nyt olla sitä peloteltua RS-virusta..? On nimittäin kuulemma todella vaarallinen pienille vauvoille ja johtaa yleensä sairaalahoitoon. Eipä tuosta pääse selville, ellei Lapsiparka mene niin huonoon kuntoon, että tauti todetaan kyseisen viruksen aiheuttamaksi. Toivottavasti bakteerit ehtivät meiltä häipyä riittävässä määrin ennen vauvan syntymää. Hän kai saa multa tässä samalla vähän vastustuskykyäkin tätä parhaillaan sairastettavaa tautia vastaan. Olisi se nimittäin kurjaa, jos vastasyntynytkin sairastuisi.

Jotain hyvää tässä flunssassakin: nyt ei ole yhtään kiire päästä synnyttämään ja on levollisempi mieli! Parempi nimittäin saada meiltä ainakin pahin tautivaihe pois alta ensin. Jospa keho olisi niin fiksu, että pistäisi synnytyshommien suhteen jarrut päälle niin kauan kuin en ole terve. Vaikka taitaa sillä ne jarrut olla päällä jo valmiiksi… Yliaikaiskontrollia odotellessa, maanantaina pitäisi sellainen tiistaille varata jos ei vauva ala syntymään.

Onpa elämä nyt jotenkin ihan pysähdyksissä. Täällä me vaan möllötetään ja sairastetaan.

Rv 41+1

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *