Mutkan kautta omaan kotiin

Mihin se tää aika rientä?? 

Viimeisestä kirjoituksesta on kyllä jo vierähtänyt. Silloin kerroin muuttavani ja haaveilevani omasta kodista. Nyt olen taasen olen muuttanut ja siihen omaan kotiin :).
Kerkesin tosiaan asustella vain vajaa kaksi kuukautta edellisessä asunossani, kun löysin sisätiloiltaan kivan vanhan myynti osakkeen ja pienen tarjousväännön jälkeen huomasin olevani liki 40 vuotta vanhan rivitalo kolmion omistaja ja pienessä ”velkavankeudessa”, mutta samahan se on todella maksaa sitä omaa. 

Nyt tässä sitten suunnitellaan kovasti remonttia. Sauna/ph/wc-osasto menee kokonaan uusiksi, kuten myös keittiö. Muualle riittää pintojen uusiminen. Komerot kyllä myös uusitaa makuuhuoneisiin sekä eteiseen.
Onneksi on tuo sisustussuunnittelija ”omasta takaa” niin helpottaa työtä suunnattomasti ja yhteinen sävel on löytynyt helposti. Taitaa tyttö tuntea äitinsä :D.

Ehdin viettää neljä yötä uudessa kodissani, kun suuntasin jälleen kohti etelää, Egyptiin. Ensimmäisen Egyptin matkani tein maaliskuussa -10 Luxoriin ja jokin tuossa maassa teki minuu suuren vaikutuksen. En ollut koskaan aiemmin edes kovasti haaveillut Egyptin matkasta ja lämpö oli ensimmäisellä kerrallakin suurin kriteeti, että sinne suunnattiin ystävieni kanssa. Silloin hotellin parvekkeella istuissa iltaisin katselin Niilillä ohi lipuvia risteilaluksia, pävisin länsirannalla siinsi Hatsepsutin temppeli ja kuninkaiden laakso, sen maa sai minut jotenkin rakstumaan itseensä.

luxor_4-11.3.10_1364.jpg
Viimeisin matkani olikin sitten jo neljäs Egyptin matka :). Se on jo melkein, kuin toinen koti minulle, jos uskoisin sielunvaellukseen, olisin varmaan entisessä elämässäni asunut siellä :P.  

No nyt on palattu arkeen ja päällimäisenä on remontti ajatukset. Perjantaina sain vaihtolavan pihalleni ja siitä se alkoi tositoimet saunan purkamisella. Purku alkaa olla jo ihan hyvällä alulla ja toivon, että se viikon päästä on jo melkolailla purettu. Tällaiselta saunalla näytti ensimmäisten purkutuntien jälkeen.dscf1562.jpgKovasti siinä on vielä työmaata varsinkin, kun aikalailla yksikseni siellä touhuilen, mutta eiköpähän se siitä ja tottapuhuen se on aika terapeuttista puuhaa :D.

Koitan muistaa vähän useammin päivitellä nyt tätä remontin edistymistä, mutta valmiin asunnon esittelyn jätän sitten muille. 

kulttuuri matkat sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *