Älä sentään kaikkea usko

p3053243.jpg

Kaikkihan me tiedämme kuinka suuri vaikutus blogeilla on mainostamiseen, kuluttamiseen, netissä tapahtuvaan vuorovaikutukseen ja inspiraatioiden jakamiseen. Uskon, että suurin osa ihmisistä saa tietää uusista kosmetiikkatuotteista, tapahtumista, ruokatrendeistä ja muodin uutuuksista blogien kautta. Myös minä itse olen se ihminen joka paitsi kirjoittaa blogia, myös lukee niitä ihan päivittäin.

Myönnän, että ilman sisustusblogeja en tuskin koskaan olisi iskenyt silmiäni esimerksiksi Hayn tarjotinpöytään tai Iittalan Nappuloihin. Olisin varmasti joskus katsellut näitä ohimennen jossain sen kummemmin niistä välittämättä. En olisi välttämättä osannut yhdistää Hayn tarjotinpöytää meidän olohuoneeseen, ellen olisi jo jossain blogissa nähnyt kuinka ihanan simppeliltä se näyttää kivan maton ja tulppaanikimpun kanssa. Tai, kuinka kivoilta kruunukynttilät näyttää erikokoisissa ja värisissä Nappuloissa. Sanokaa blogikliseeksi, mutta tiedän, etten ole ainut joka on blogien myötä ammentanut omaan kotiinsa huonekaluja tai inspiraatiota.

Olen myös saanut huomata, että ihan kaikkeen ei aina kannata uskoa. En koskaan ( koputtaa puuta ) ole innostunut uusista kosmetiikkajutuista. Mua ei voisi vähempää kiinnostaa uudet seerumit, höyhentäkin kevyemmät meikkivoiteet tai nämä nyt kaikkien huulilla olevat raakahuulirasvat. Uskon, että mitä tulee kosmetiikkaan, olen sen suhteen niin kaavoihini kangistunut. Olen käyttänyt samaa kasvovoidetta ikuisuuden ( ja nyt sekin on loppu ), samaa ripsiväriä jo usean vuoden ja kolme vuotta sitten ostamaani BB- voidetta ja poskipunaa on edelleenkin jäljellä.

Mutta, yhtä juttua päädyin kuitenkin kokeilemaan ja se oli ne puhelinlankaa muistuttavat ponnarit. Kun tätä kyseistä ponnaria hehkutettiin melkein jokaisessa blogissa, ajattelin, että ” ompa siinä ruma ponnari…. ” mutta, koska tämä ihmeponnari lupasi olla katkomatta hiuksia ja jättämättä hiuksiin sitä ponnarista jäävää painautumaa, ajattelin antaa sille mahdollisuuden.

No, ponnari oli suomeksi sanottuna yhtään sen enempää kaunistelematta ihan paska. En tajua kenen hiuksille ponnari ollaan oikein tehty, sillä ainakin omiin hiuksiini ponnari sotkeutui oikein kunnolla ja joudun pyytämään punttisalilla ystävältäni apua, että saisin ponnarin auki. Ystäväni kysyi ” miksi ihmeessä sulla on tommonen ponnari päässä? ” johon vastasin ” no näitä on niin paljon kehuttu, on kuulemma niin hyviä ku ei katko hiuksia plaaplaaplaa….. ” Ystäväni katsoi mua hetken ja antoi hiuksia täynnä olevan ponnarin käteeni ja sanoi: ” ai ei katko vai…? ”

Siinä me sitten yhdessä naurettiin ja todettiin, ettei ihan kaikkea aina kannata uskoa.

Mitä te olette kokeilleet blogien innoittamana? Entä onko se lunastanut lupauksensa vai ollut pelkkää blogin kirjoittajan sanahelinää?

 

Kommentit (24)
 1. Rakastan ite kans sitä harjaa ja myös nuita ponnareita! Oon kyllki huomannut, että vain se isompi ja jäykempi malli sopii mun tukkaan. Nuiden ohuempien kaa seurauksena on täys hiuskaaos. Suosittelen siis kokeileen sitä isomman kokosta ponnaria, jos vaikka tykästyisitki. 🙂

  1. Haha, nää kaks tavaraa jakaa selkeesti mielipiteitä! 🙂 Onko noita ponnareita eri kokosiakin? En tiennytkään! 😀

   1. Joo ainakin glitteristä löytyy myös niitä isompia. Sitte on tietysti myös babylips, johon oon täysin hurahtanu.

    1. Eeeeeiiiiiiiih! 😀 Mä en ymmärrä sitä hypetystä niistäkään! 😀 Miten ne eroo niinku normaalista huulirasvasta? 😀

   2. Siis näitähän on eri kokoisia ja monesta eri matskusta (hileisiä, ohuempia, paksumpia jne.). Ite oon kokeillu ainakin kolmea erilaista ja todennut,että juuri ne yhdentyyppiset sopii mun hiuksille.

   3. Joo, tota mäkin tarkoitin kun kirjoitin glitterin isompia ponnareita! Siis ei toi mistä sulla on se kuva, vaan just se glitterin isompi malli nostaa ponihännän hienosti ja jakaa sen semmoiseksi tuuheeksi…:) haha

    1. Aaaaaah, okei. Nyt mäkin sitten olen ajan tasalla! 😀

 2. Mä luen ehkä sitten enemmän konseptitason juttuja, että ne aina jää haaveiluiksi, kun niitä tuotteita ei sitten ole myynnissä missään, vaan vasta kehityksen alla/prototyyppinä. Senzin sateenvarjo taitanut olla ainoa isompi hankinta pelkästään blogien* perusteella, mutta siihenkin päädyin vasta, kun syystuulet tappoi viikossa kolme sateenvarjoa. 😐

  *Prototyyppiajan ”KATTOKAA NYT TÄTÄKIN”-töllistelyjä, miten jamppa menee tuulitunneliin sen kanssa eikä se perhana mene rikki.

  1. Nyt mun pitää mennä etsimään tollainen sateenvarjo, vihaan tätä Helsinkiä kun ei täällä voi sateella käyttää kuin sadetakkia

   1. Sinänsä tuo sateenvarjo ei ole mikään suojaavin sinänsä, kun se ei silleen mikään hehtaarisateenvarjo ole. Itsellä tosin prioriteetti ollut, ettei hiukset kastu ja täällä tuulet olleet jotenkin paljon kovempia, mitä Suomessa tottunut, niin siihen tuo ydinpommin kestävä on ihan täydellinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *