Ajatuksia tältä aamulta

Hei sinä siellä, hyvää huomenta!

Mä istun just tällä hetkellä aamupuuron ääressä terassilla. Yleensä oon vielä aamupalan aikaan aivan unenpöpperössä, mutta tänään oli heti aamusta niin hyvä fiilis, että oli pakko avata läppäri ja päästä kirjottamaan.

Mun jokainen maanantai ei todellakaan näytä tältä. On niitä päiviä, kun oon väsynyt, vaikka luulin nukkuneeni hyvin ja niitä päiviä, kun oon koko ajan huonolla fiiliksellä ilman mitään järkevää syytä. Ne päivät ärsyttää aina kohdalle osuessaan ihan suunnattomasti.

Jos sun maanantai-aamu on tähän mennessä ollut ihan kamala, sun ei todellakaan tarvi vetää tänään koko päivää ihan satasella loppuun asti ja saada hirveesti asioita tehtyä. Joskus on hyvä ottaa  koko päivä rennosti ja startata viikko vasta huomenna ihan erilaisella energialla.

Halusin muistuttaa sua siitä, ettei jokaisen päivän tarvitse olla viikon paras päivä, koska joskus ainakin mun tarvitsee kuulla se joltain muulta. Silloin mun on paljon helpompi hidastaa ja ottaa rennosti. Antaa aikaa itselle, sulkea hetkeksi silmät ja hengittää syvään.

Tsemppiterkkuja sun maanantaihin,
Tuuli <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *