Katastrofikokki – Raikas salaattibaari

Kesä on loistavaa juhla-aikaa. Sillon voi pitää vaikka miten monet grillijuhlat tai vastaavat, mutta ainakin mun tekee aina välillä mieli erottua joukosta. Tällä ”reseptillä” pystyykin siihen nopeasti ja helposti.

Ainakin mä rakastan niitä kauppojen salaattibaareja. Koko idea tähän postaukseen lähtikin käyntiin siitä, kun jälleen kerran olin kokoamassa salaattiani. Jos mä niin kovasti salaattibaareista tykkään, niin miksen tekisi semmosta itse?

Puhuin Katastrofikokin ensimmäisessä jaksossa rentoutumisesta ja omasta ajasta. Ne puheet muistaen pidänkin tämän postauksen todella lyhyenä ja keskityn agilityleiristä palautumiseen sekä Tukholman reissuun valmistautumiseen, jolla itseasiassa olen jo, kun tämä postaus tulee.

Salaattibaarin tekoon ei oikeastaan voi tehdä mitään varsinaista ohjetta, siihen kun voi laittaa ihan mitä vain. Omani halusin kuitenkin pitää mahdollisimman kevyenä, joten käytin salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, viinirypäleitä, vesimelonia, mozzarellaa, leipäjuustoa, kasvisnugetteja, krutonkeja ja nachoja.

Kuvat: Hannu-Pekka Hovilainen

Xxx Tuuli

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *