koiranomistajan treenipäiväkirja

yksviäl.JPG

vaikken mä mikään aktiivisin treenipäiväkirjan pitäjä ookkaan, niin eiköhän tästä aiheesta saa postauksen aikaseks!

nykysin on tosi paljon yleistyny sähköset treenipäiväkirjat, mut kyllä mä silti it suosin vihkoa ja lyijykynää. toki nettiinkin voi luoda upeen blogin tms tähän käyttötarkotukseen, mutta sit jos tekee omaan vihkoon, niin siitä voi tehdä ihan millasen vaan ikinä haluaa. omani oon tehnyt 2018 kesällä nuorten agilityleirillä ja täytyy myöntää, että ennen koristelua se vihko näytti aivan meidän ala-asteen matikanviholta…

positiivisia puolia treenipäiväkirjoista löytyy ja paljon. ensinnäkin ainakin mulle tulee semmonen fiilis, että ymmärsin ja opin jotain uutta siitä treenistä, kun kirjotan siitä muutaman jutun ylös. treenattavat asiat löytyy tosi nopeesti, kun ne on kirjoitettuna ylös, mun muistilla ei ilman sitä pitkälle pötkitä. mä myös koen kirjottamisen ja piirtämisen rentouttavaks, joten voin tehdä jotain oikeesti hyödyllistä ilman, että se on pakkopullaa.

itellä on käytössä treenipäiväkirja ainoastaan hetan kanssa treenatessa, mutta näähän taipuu moneenkin lajiin! mä oon myös vahvasti sitä mieltä, että pakolla sitä treenipäiväkirjaa ei pidä kirjottaa. sillon kun on motivaatiota, niin kirjottaminenkin on paljon kivempaa, vaikkei kyseessä okkaan mikään rankka homma.

xxx tuuli

ppöööö.JPG

ssiinäonkynä.JPG

wawawau.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *