mun epäsuositut mielipiteet

aikaisempi epäsuositut mielipiteet aalto taisi olla tossa muutama vuosi sitten ja mun tietääkseni tullut nyt jollain tavalla takaisin. silloin en tähän olisi voinut oikeen millään tavalla osallistua, joten lähdetään nyt sitten ”toiselle kierrokselle” mukaan.

juoksuhousut

monet on sitä mieltä, että juoksuhousut normihousuina ois jotain aivan hirveetä, mutta mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että juoksuhousut on ihania niin urheillessa kun arjessa muutenkin. kritiikkiä saa tulla vaikka ovista ja ikkunoista, mä en juoksuhousuista luovu!

billie eilish

mä tiedän, että joku aivan varmasti triggeröityy tästä ihan toden teolla, mutta mä en fiilaa billien musiikkia sitten yhtään. musta se on vaan sellasta ihme kuiskimista.

leivontasuklaa

en nyt mene ihan takuuseen siitä, että miten epäsuosittu mielipide tämä on, mutta musta leivontasuklaa on hyvää. etenkin valkosuklaa on aivan super hyvää.

modernfamily

vaikka mä tykkään monista modern familyn tyylisistä sarjoista niin se on vaan jotenkin ei. se vaan ei oo kiva sarja, vaikka oon kuullu siitä paljon hyvää.

tik tok

mun ikäluokalle tämä tik tok on usein se juttu, mutta mä oon sitä mieltä, että ei se nyt loppujen lopuksi niin hieno media ole. toki siellä voi tehdä hienoja lipsync videoita sun muita mutta silti, suoraan sanoen täysin turha paikka, ei sitä mihinkään tarvii.

napapaidat

joskus vuosi sitten mä vielä tykkäsin napapaidoista sun muista, mutta nykysin oon sitä mieltä, että pidempi on parempi. napapaidat on vaan jotenkin tosi nääh, en itse käyttäis enää missään tapauksessa. toki on niitäkin ihmisiä ja asuja, joille ne sopii, mutta ei mulle.

peplum-helmat

muodin päälle mä en kovasti ymmärrä, mutta nää peplum-helmat, hyi yäk. okei, mulla on yksi paita, josta en ole aivan varma, että onko siinä peplum-helma vai ei, mutta jos on, niin siihen se sopii kuin nakutettu. voi olla, että näitä poikkeustapauksia on muitakin, mutta esimerkiksi mekoissa sellaset hörhelöt menee mulla aivan yli hilseen.

xxx tuuli

kuvat: Fanny P enttinen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *