Tältä näyttivät 2018 koiramessut mun osalta

Vaikken mä kummemmin näyttelyihmisiä ookkaan, niin olihan se ihan pakko päästä pyörähtämään Helsingin koiramessuille. Jossei kehään niin ainakin shoppailumielessä!

Sen tässä voin ensiksi sanoa, että kehiä ei tullut kummemmin katseltua, meidän porukka viipyi messuilla vain muutaman tunnin. Ländereiden kehästä katsoin alun, miniaussiseista pikkupätkän ja briardeista lopun. Muutamia villa- ja vesikoirakehiä pysähdyin hetkeksi katsomaan, mutta harvemmin tuli seisoskeltua kehän laidalla pidemmän aikaa. Yhtään rotua en nähnyt kokonaanja kamera unohtui enemmänkin olalle roikkumaan, eikä ne muutamat kuvat kamalan hyvin onnistuneetkaan. Mun ei pitäis ees koskea kameran asetuksiin, tuntuu, että mä saan ne aina vaan vielä vähän paremmin solmuun.

ikivanhafoutou.JPG

Jonkun verran aikaa tuli vietettyä koiratanssia, sankarikoiria ja tokonäytöstä katsellessa. Etenkin toi koiratanssi oli musta kiinnostavaa ja kivaa katsottavaa, vaikken sitä kauaa katsellutkaan. En oikeestaan ees osaa sano miks tykkäsin siitä, ehkä se johtu vaan mulle vieraan lajin vetovoimasta…

Loppujen lopuks shoppailukin jäi vähän taka-alalle. Messuilta ei tarttunut mukaan muuta, kuin parit boksit ja säkit ruokaa sekä uusi kisakansio. Tähän asti meillä on kulkenut kisoissa mukana jättimäinen, papereita pursuava kansio, josta löytyy aivan kaikki Hetaan liittyvä. On aina ollu yhtä tuskaa ettiä sieltä kisakirjoja ja rokotustodistuksia. Uuden kansion värivalinnaksi osui tietenkin pinkki, Hetalle haalitaan aina vaan lisää pinkkiä tavaraa.

 

xxx Tuuli

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *