uusia kuvauskokemuksia

sisäkuvia 1.JPG

mä en oo yhtään missään vaiheessa ollut sisäkuvien ystävä. tai siis mä rakastan sitä, miltä ne näyttää, mutten oo koskaan itse kummemmin osannut ottaa kuvia sisällä. tän lisäks mun huoneen lamput on niin hirveet, ettei oo huvittanut ees yrittää.

tänään mä kuitenkin päätin, että nyt mä yritän. jossei siitä tuu mitään, niin sit ei tuu ja mun pitää elää sen asian kanssa. 11 minuutin varotusajalla on aika hankala saada ketään kuvattavaks ja lopulta mä päädyin ite kameran eteen. jos nyt rehellisiä ollaan, niin siitäkään mä en kamalasti tykkää. mä en vaan nauti siitä, että mun pitäis esiintyä edustavasti kameralle. pelkästään se edustavasti oleminen tuottaa jo hankaluuksia.

jotenkin hyvin ihmeellisesti mulla oli näitä kuvia ottaessa kuitenkin aivan super kivaa! canonin itselaukasinta sai kuunnella melkein tylsistymiseen saakka. yleensä mulla käy niin, että jos nään tai otan kuvia itestäni, niin kelpuutan niistä vaan yhen tai kaks, mutta näihin oon joihinkin oikeesti tyytyväinen. mun mielipide sisäkuvien ottamisesta käänty aivan päälaelleen. sisäkuvia saatte luultavasti katella jatkossakin.

xxx tuuli

sisäkuvia 2.JPG

sisäkuvia3.JPG

sisäkuvia4.JPG

sisäkuvia5.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *