Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kuva: Mikko Wivolin

 

Törmäsin Annikan blogissa tällaiseen hauskaan pariskunnan yhteiseen Me toistemme silmin -haasteeseen. Ajattelin toteuttaa samanlaisen oman paremman puoliskoni kanssa. Alla meidän kummankin vastaukset!

 

Jos hän katsoo telkkaria, mitä siellä todennäköisesti pyörii?

Ferhat: Teen Mom, Teen Mom 2, Teen Mom OG, 16 and Pregnant, Erilaiset teiniäidit... Eikä tää liity mitenkään Sarandan raskauteen vaan tollaset reality-äitisarjat on ollut Sarandan guilty pleasure teini-iästä saakka.

Saranda: Joku tietovisaohjelma? Ferhat harvemmin katsoo telkkaria itse, jos TV on Ferhatin toimesta päällä, hän pelaa siinä fifaa...

 

Mikä on hänen inhokkiruokansa?

Ferhat: Suolakurkut

Saranda: Raaka kala (sushi) ja muut merenelävät

 

Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?

Ferhat: Jonkun vegaanisen pastan tai risoton valkoviinilasilla

Saranda: Pihvin ja oluen

 

Mikä on hänen kengänkokonsa?

Ferhat: 38

Saranda: 43 (mun polttareissa ystäväni olivat järjestäneet tietokilpailun Ferhatista ja viinipäissäni tää taisi olla ainoa vastaus jonka sain oikein...)

 

Jos hän keräilisi jotain, mitä se olisi?

Ferhat: Blogiasukuvia talteen

(Sarandan kommentti: Tää on niin totta :D)

Saranda: Tosi vaikea kuvitella Ferhatia keräävän mitään. Ei välitä materiasta siinä mielessä oikeastaan yhtään

 

Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?

Ferhat: Suklaagranolaa, ehdottomasti

Saranda: Ei mitään. Ferhat kyllästyy lempiruokaansakin kahdessa päivässä, aina täytyy olla kunnollinen väli samojen aterioiden valmistamisessa

 

Millaista musiikkia hän kuuntelee?

Ferhat: Iskelmää suomeksi ja englanniksi

(Sarandan kommentti: Anteeksi mutta mikä on englannin kielinen iskelmä? :D)

Saranda: Hahah en kestä näitä mun "ei oo" -vastauksia mutta kaikkea laidasta laitaan, eniten ehkä räppiä

 

Minkälaisista elokuvista hän pitää?

Ferhat: Tylsistä

Saranda: Sota, zombie ja historia

 

Minkä väriset silmät hänellä on?

Ferhat: Mun mielestä vihreät, Sarandan mielestä siniset. Sanotaanko vaikka vihertävän siniset. Silmät on ehdottomasti yks kauniimpia puolia Sarandassa.

Saranda: (Maailman ihanimmat suklaanappi)ruskeat

 

Kuka on hänen paras ystävänsä?

Ferhat: Omat siskot ja minä. Kuulostaa ehkä vähän surulliselta...

Saranda: Oma veli

 

Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?

Ferhat: Aika pitkä lista tulisi, jos kertoisin kaikki, mutta tässä muutama; jos en suorista tyynyjä kun nousen sängystä, jos jätän kaappien ovet edes millin auki, jos en laita takkeja roikkumaan naulakossa tiettyyn suuntaan päin...

Saranda: Stressaan turhia, soitan ovisummeria vaikka mulla olisi avain mukana niin että Ferhat joutuu avaamaan oven ja se, että nipotan siivoamisesta

 

Missä hän on syntynyt?

Ferhat: Joensuussa

Saranda: Turkissa

 

Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?

Ferhat: Kuuden kerroksen suklaakakku

(Saranda: KUULOSTAA NIIN HYVÄLLE! Milloin ajattelit tehdä?)

Saranda: Jonkun hedelmäsuklaakakun?

 

Minkä parissa hän viettää mielellään monta tuntia?

Ferhat: Voisin sanoa että Saranda on välillä kärsimätön eikä jaksa viettää tietyn asian parissa pitkiä aikoja. Paitsi kirjoittamisen ja listojen laatimisen.

Saranda: Nukkuen, pelaamalla Fifaa

 

Mitä hän osaa erityisen hyvin?

Ferhat: Kuunnella, ymmärtää, välittää ja auttaa.

Saranda: Valmistaa mustapapuhampurilaisia, hieroa kasvoista, rauhoitella ja naurattaa silloin kun on huono päivä. Ferhat on myös maailman PARAS pitämään salaisuuksia, ihan huolestuttavan hyvä...

 

Mikä on oudointa ruokaa mistä hän pitää?

Ferhat: Suolaiset letut hummuksella, yök

Saranda: Hunajaa suoraan purkista suuhun. YAK!

 

Mitkä kolme asiaa hänellä on aina mukana?

Ferhat: Lompakko, avaimet (jota se ei koskaan käytä) ja kihlasormus

Saranda: Lompakko, avaimet ja vihkisormus

 

Mikä saa hänet ärsyyntymään?

Ferhat: SOTKU

Saranda: Rumasti käyttäytyvät ihmiset liikenteessä (jos joku näyttää keskisormea tai tööttää turhaan)

 

…entä piristymään?

Ferhat: Vaikka Sarandalla olisi kuinka mieli maassa, hänen siskon poikansa piristää. Mut hän onkin maailman energisin ilopilleri.

Saranda: Ferhat on aina pirteä!

 

Millainen hän on?

Ferhat: Sellainen joka pyytää multa vastaamaan näihin kysymyksiin eikä ole tyytyväinen mun yksisanaisiin vastauksiin, vaan pakottaa mua vastaamaan uusiksi pidemmillä lauseilla... Toisin sanoen Saranda on ihan mahtava. ❤

Saranda: Samaan aikaan vahvin ja lempein tuntemani ihminen. Rauhallinen, innostava, kiltti, hauska, kärsivällinen, romanttinen. Ei koskaan puhu kenestäkään pahaa selän takana, aina asiat oikeassa tärkeysjärjestyksessä. En voi kuvitella tilannetta jolloin en voisi luottaa Ferhatiin 100%

 

Milloin hän tapasi vanhempasi?

Ferhat: Muutama vuosi sitten

Saranda: En kuollaaksenikaan muista. Pari kuukautta ensimmäisistä treffeistä? Siskoni hän tunsikin jo ennen minua

 

Millainen on hänen kotilookinsa?

Ferhat: Mahdollisimman rento, mahdollisimman nopeesti. Heti kun on tultu kotiin laitetaan mun t-paita tai mummopyjamat päälle. (Ihan oikeasti hänen oman mummonsa pyjamat.)

Saranda: Oudointa on se että Ferhat voi olla kauluspaidassa ja farkuissa myöhään iltaan saakka kotona. En voi millään ymmärtää...

 

Mikä on hänen uusin villityksensä?

Ferhat: Vauva <3

Saranda: Voiko tähän vastata että mun raskaus ja kaikki vauvajutut? Tai okei, uusi auto. Ja Fifa19.

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Koska raskaus itsessään on mennyt hyvin, mulla on ollut aikaa kriiseillä niinkin pinnallisista asioista kuten lapsen nimestä ja raskausajan pukeutumisesta. Asukriisit ovatkin toistaiseksi olleet ainoa negatiivinen "raskausoire".

Mulla on iso kynnys ostaa uusia vaatteita. Tai sanotaanko näin, että nykyään yhä harvempi vaate filtteröityy tarkkojen kriteerieni läpi. Yritän ostaa vain sellaisia vaatteita, joiden kanssa näen yhteisen tulevaisuuden pitkälle ja joita on mielellään valmistettu edes joitakin eettisiä ja ekologisia periaatteita noudattaen. Ja usein nekin vaatteet ovat kirpparilta.

Nyt omien suosikkivaatteiteni rajat paukkuvat vastaan. Siinä missä ennen meni viikkoja että tuskin edes mietin mitä puen päälle, nykyään saatan päästää jopa muutaman kyyneleen kun seison avonaisen garderobin edessä puoli tuntia. Mikään ei istu, mikään ei näytä päällä kivalta.

Äitiysvaateostoksillehan sitä pitäisi mennä, tiedetään. Mutta mua ei ollenkaan motivoi ostaa vaatteita joita tulen pitämään vain muutaman kuukauden. Ja oikeastihan se vatsa kasvaa päivittäin. Eli housut jotka sujahtavat tänään vyötäröstä hyvin eivät välttämättä mene enää edes viikon päästä päälle... Sama juttu paidoissa: tänään hyvin istuva pusero onkin huomenna jo napapaita.

Mä oon pitänyt paljon hameita ja mekkoja, mutta nyt tarvitsen jo raskausajan sukkahousut ja legginsit. Niitäkin pitäisi varmaan päivittää muutaman viikon välein. Vanhat farkkuni ovat osoittautuneet itseasiassa muita housuja paremmiksi koska niihin on voinut sujauttaa kuminauhan napin kohdalla niin, että vötäröstä ei ole kiristänyt. Tuntuu että ne muutamat raskausajan housut joita olen kaupassa kokeillut ovat löysiä muistakin kohdista kuin vain vatsasta eivätkä näytä päällä ollenkaan hyvältä.

Bisnesidea (ja jos tällainen on, KERTOKAA HETI): äitiysvaatteiden lainauspalvelu. Raskausajan vaatteita voisi lainata juuri niin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa kuin niitä tarvitsee.

 

 

Miten muut raskaana olleet tai tällä hetkellä olevat olette selättäneet asu"kriisit"?

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mun marraskuu alkaa näyttämään kovasti siltä mitä mun pääsykoelukeminen oli öö melkein seitsemän vuotta sitten? Eli katkonaisia yöunia, pitkiä päiviä kirjastossa tietokonetta näpytellen ja kiukkupuuskia iltaisin kotona. Nyt tosin ei haeta valtsikkaan vaan viimeistellään kirjaa.

Tarvitsen siis kirjoituslomaa blogista jotta voin kirjoittaa muualla. Omassa tapauksessani se tarkoittaa päivittäisten postausten sijaan sitä että julkaisen ehkä joka toinen päivä eli kyse ei ole todellakaan mistään perustavanlaatuisesta erosta. Ajattelin silti pitää teidät ajan tasalla ja kertoa missä mennään. Laitoin useammalle ystävällekin viestiä loppukuun treffeistä että tapaamisia täytyy lykätä. Tylsää mutta tähän hätään välttämätöntä.

Instagram päivittyy sitä mukaan kun on elämää mitä jakaa - tälläkin hetkellä siellä on itse asiassa menossa Ecotoolsin arvonta kolmanneksi viimeisessä kuvassa. Arvon voittajan tänään keskiviikkoiltana joten ehdit hyvin osallistua vielä tämän päivän aikana. Muutenkin pyrin järjestemään arvontoja vähintään viikottain, joten @saranda.dedolli tili kannattaa laittaa seurantaan. :)

Kivaa keskiviikkoa sinne ja kiitos kun ymmärrätte / olette maailman parhaat lukijat!

 

 

Kuvat: Adama (editointi minä)

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages