Kirje syntymättömälle lapselleni

Hei pieni,

Olet ajatuksissani joka ainoa päivä. Olet suurin unelmani, suurin haaveeni. Olen toivonut sinun tapaamista jo useita vuosia. Tekisimme mitä vain vuoksesi, jotta saisimme sinut syliimme. Saisimme nähdä sinun hymysi, ensiaskeleesi, kuulla ensisanasi ja nähdä sinun kasvavan. Ottaisimme mielellämme vastaan myös kaikki haasteet, valvotut yöt, itkut, uhmaikäsi ja murrosiän tuomat vaikeudet.

Opettaisimme sinulle kaikki elämän perustaidot ja käytöstavat. Tarjoaisimme aina sylin johon kiivetä, olkapään joka olisi aina valmis kuuntelemaan. Kodin jonka ovet olisivat aina auki sinulle. Emme ikinä hylkäisi sinua.

Haluaisimme tarjota sinulle myös harrastusmahdollisuuksia, isäsi varmasti ostaisi luistimet sinulle ennenkuin edes osaisit kävellä. Isäsi mielestä luistimet on ainoat oikeat urheiluvälineet, mutta jos päättäisitkin tykätä juosta pallon perässä, niin en epäilisi etteikö isäsi seisoisi nurmikentän laidalla ylpeänä kannustaen. Tai jos tykkäisit tanssia, mummisi ja äitisi veisi sinut tanssitunneille ja ihailisimme kuinka nauttisit musiikista.

Tekisimme siis kaiken sinua varten, aivan kaiken. Rakastaisimme sinua ehdoitta.

Tekisit meistä äidin ja isän, sisaruksistamme tädin ja sedän. Tekisit myös isästäni neljännen kerran vaarin, tälläkertaa ensimmäisen kerran biologisen isoisän. Mieheni vanhemmista tekisit ensimäistä kertaa isovanhemmat.

Sinua odottaisi täällä myös serkkuja. Leikkikavereita sinulta ei varmasti puuttuisi.

Jos asiat olisi mennyt niin kuin ajattelimme, olisit nyt reilu kolme vuotias. Oma isoisäni olisi kerennyt sinut tapaamaan, nyt se on myöhäistä.

Olisit elämämme keskipiste. Tekisit meistä perheen.

Toivon että saan sinut vielä syliini.

-Nuuskamuikkusen tytär

Kommentit (2)
 1. Minun viikonloppuni alkoi perjantaina gynekologilta. ”Oikein hyvältä näyttää” ei hirveästi ilahduttanut kun taisi olla jo seitsemäs kerta kun sen kuulen, ja yli pari vuotta tässä on jo kulunut ilman raskautta.
  Jossakin on kuitenkin edistytty – olen oppinut täydellisen puheäänen apteekkiin! Se tarkoittaa, että farmaseutti ymmärtää ensikysymällä eikä koko apteekki kuule, että tuo etsii nyt raskaus- ja ovulaatiotestejä. Apteekkikuiskaus on aliarvostettu taitolaji. 😀
  Tsemppiä teille tutkimuksiin ja onnea yritykseen. Jään seuraamaan blogiasi.

  1. Nuuskamuikkusen tytär
   16.3.2019, 20:00

   Hei, kiva kuulla että olet löytänyt blogini.
   Apteekkikuiskaus on tuttua täälläkin.
   Meillä gyne viimeksi totesi meidän lähtiessä vastaanotolta (jossa oli hetkeä aiemmin todennut että lähete eteenpäin) ”tsemppiä yritykseen”
   Jotenkin siihen hetkeen ja meidän tilanteeseen tuo lause ei oikeen sopinut, tilannetajua luulisi heilläkin olevan.
   Tässä on nyt reilu neljä vuotta yritetty, tsempit ei meitä näytä auttavan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *